Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με νομους και άρθρα

Του Άγη Βερούτη

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με νομους και άρθρα.

Και να την κλείσεις σήμερα, αύριο θα ανοίξει ως Χρυσό Απόγεμα, και θα έχουμε πάλι τα ίδια.

Ο φασισμός αντιμετωπίζεται στη ρίζα του μόνο: Με επιστροφή στο κράτος δικαίου αντιμετωπίζεται.

Τα υπόλοιπα είναι τσιρότα, για να κλείσουν μια πληγή που αναβλύζει αίμα, το αίμα της εξαθλιωμένης μεσαίας τάξης που απομυζάται με τα χαράτσια και τις προγραφές.

Όπως μια γάτα που τη στριμώχνεις σε μια γωνία, και τη χτυπάς με ένα στυλιάρι για να την αποτελειώσεις, δεν της αφήνεις άλλη διέξοδο από το να επιτεθεί για να σου βγάλει τα μάτια, έτσι ολοένα περισσότεροι συμπολίτες μας που καμία σχέση με το φασισμό δεν έχουν πραγματικά, θα στρέφονται προς τους φασίστες, τους νονούς της νύχτας και τους δολοφόνους, για να ξεφύγουν από τη φαυλότητα της Μεταπωλήτευσης και της γενιάς του Πολυτεχνείου (ΓτΠ).

Όσον οι εγκληματίες της Ζήμενς πίνουν σαμπάνιες και θα τρώνε χαβιάρι στη Μύκονο ανενόχλητοι, και ταυτόχρονα οι Έλληνες σπρώχνονται στη μετανάστευση, στα συσσίτια της Εκκλησίας και των δήμων, στην ανεργία και στις κατασχέσεις των σπιτιών τους για γελοία και αντισυνταγματικά χρέη προς την εφορία, οι κάθε Χρυσές Αυγές θα έχουν γόνιμο έδαφος στο μυαλό των οργισμένων και ανήμπορων να αντιδράσουν με άλλο τρόπο.

Όσο οι Έλληνες θα συμπιέζονται από τις τριπλές συμπληγάδες της αυθαίρετης υπερφορολόγησης, της κατακρήμνισης της οικονομίας, και της ταυτόχρονης τραπεζικής απομόχλευσης, οι υπάνθρωποι θα φαντάζουν λύση στα μάτια ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας.

Η βία αντιμετωπίζεται με αποκατάσταση του κράτους δικαίου!

Με ισονομία!
Με δικαιοσύνη!
Με συρρίκνωση του τερατώδους κρατικού μηχανισμού!
Με εξορθιολογισμό του νομικού πλαισίου της χώρας!
Με επιστροφή των κλεμμένων!
Με παραδειγματική και δημόσια τιμωρία των εγκληματιών που καταχράστηκαν την εξουσία για να εξαθλιώσουν και να κλέψουν τη χαρά από έναν ολόκληρο Λαό!

Όχι με μαριονέττες τύπου Άκη.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όταν το καταλάβουν αυτό οι κυβερνώντες θα είναι πολύ αργά για τους ίδιους, και πιθανόν και για εμάς τους υπόλοιπους.

Άκουσα το φαιδρό ότι το 15%-19% των Ελλήνων, που σήμερα ψηφίζουν τους φασίστες, φταίνε για την άνοδο των φασιστών.

Είναι εθελοτυφλία να προσπαθούμε να καταπραΰνουμε τα συμπτώματα της αρρώστιας (την άνοδο του φασισμού), και να μην κάνουμε τίποτε για την αρρώστια (την απουσία κράτους δικαίου - το κράτος δυνάστη που συνηθίσαμε με τη Μεταπωλήστευση της ΓτΠ).

Πάντα η αλήθεια είναι δυνητικά επικίνδυνη, ανάλογα σε ποιανού τα χέρια πέσει.-

Κάποιοι προτιμάνε να κατηγορούν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, για το ότι εκείνοι έκριναν πως οι εναλλακτικές που έχουν με τα άλλα πολιτικά κόμματα, σήμερα, θα συνεχίσουν να τους βυθίζουν στην εξαθλίωση.

Αυτοί οι ίδιοι ψηφοφόροι βέβαια όταν το 2000, 2004, 2007, 2009 και το 2012 έβγαζαν τα κόμματα της Μεταπωλήστευσης, ήταν μια χαρά άνθρωποι. Οι ίδιοι είναι φυσικά με τότε. Δεν άλλαξε κατά 15% ο πληθυσμός της Ελλάδας!!!

Τώρα που τους πηδάει το κράτος δυνάστης και οι ίδιοι πλέον ψηφίζουν τους εγκληματίες και τους δολοφόνους είναι οι κακοί!

Δηλαδή ένας στους 5-7 ανθρώπους που γνωρίζει ο καθένας μας, εσύ, ξαφνικά στα 30-40-50 τους χρόνια έγιναν κοθώνια!

Σκέφτηκε κανείς ότι βαρέθηκαν το πήδημα; Ή μήπως ότι προσβλέπουν στο να γίνουν πουτ@ν@-όλα αφού το σύστημα εξουσίας της Μεταπωλήτευσης συνεχίζει να διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα να ορθοποδήσουν στα επόμενα 30-50 χρόνια;

Σκέφτηκε κανείς ότι ο καλύτερος τρόπος να αχρηστεύσεις την Χρυσή Αυγή και το φασισμό, είναι να εξαλείψεις τους λόγους για τους οποίους τους ψηφίζει ένας στους 5-7 Έλληνες;

Το γεγονός είναι πως συνεχίζοντας χωρίς κράτος δικαίου θα έχουμε αύξηση του φασισμού. Μας αρέσει δε μας αρέσει. Εμένα δεν μου αρέσει, αλλά δεν φοβάμαι να αντικρύσω την αλήθεια.

Αυτά τα δύο φασισμός - κράτος δικαίου, είναι ποσότητες αντιστρόφως ανάλογες. ΕΙΝΑΙ όμως.

Αν θέλουμε λιγότερο φασισμό, χρειαζόμαστε περισσότερο κράτος δικαίου.

Αν δεν έχουμε κράτος δικαίου, θα αυξάνεται ο φασισμός.

Απλά μαθηματικά. Δυσάρεστα αλλά αληθινά.


Λυπάμαι. Η θλίψη με συντρίβει.