Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τεράστια διεθνής επιτυχία για την ΟΝΝΕΔ


Σε μία περίοδο που η Ελλάδα με σταθερά βήματα αλλάζει, αποδεικνύουμε για ακόμα μία φορά πως οι Έλληνες με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους μας, πετυχαίνουμε τα καλύτερα.

Χθες βράδυ στο εκλογικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, η ΟΝΝΕΔ κατάφερε να εκλέξει Πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, καταγράφοντας μία τεράστια διεθνή επιτυχία.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την οργάνωση μας, όσο και για τη χώρα, σε μία περίοδο που η Πατρίδα μας αμφισβητήθηκε, να έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Κεντροδεξιών Νεολαιών (IYDU) Άρης Καλαφάτης και ο Πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) να προέρχονται από εμάς. Στην προσπάθεια που κάνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για να βελτιώσει τη θέση της χώρας μας στο διεθνές περιβάλλον, αυτές οι μεγάλες νίκες, μπορούν να συμβάλουν σημαντικά.
Η νέα γενιά των Ελλήνων, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με πίστη στο δρόμο στον οποίο έχει μπει η χώρα εδώ και ένα χρόνο, μπορούμε να επιστρέψουμε στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συμβάλουμε στην επόμενη μέρα της, αποδεικνύοντας πως η κοινωνία μας γύρισε σελίδα. Αλλάζουμε την Ελλάδα με πίστη στις μεταρρυθμίσεις. Κερδίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συνομηλίκους μας και την Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου