Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο Τσίπρας πήρε την… ευχή από Στόουν και Ζίζεκ!

stone
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κροατία ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Αμερικανό σκηνοθέτη, Όλιβερ Στόουν και τον Σλοβένο φιλόσοφο, Σλαβόι Ζίζεκ, οι οποίοι του ευχήθηκαν να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Ο Τσίπρας γευμάτισε μαζί τους και ακολούθως ο Αμερικανός σκηνοθέτης τόνισε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ελπίδα της Ελλάδας και προσέθεσε ότι «αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».
Ο κ. Ζίζεκ είπε ότι πιστεύει στον κ. Τσίπρα και προσέθεσε: «Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».
Αργά απόψε ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση για την πορεία της Ευρώπης και για το ρόλο της Αριστεράς στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κροατία.
Σημειώνεται πως ο Όλιβερ Στόουν είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας “Μέγας Αλέξανδρος” που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αλλά και του Πλατούν, στο οποίο στάθηκε ιδιαίτερα ο κ. Τσίπρας.

ysterografa.gr