Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πελοποννησιακός πόλεμος στην Καλαμάτα

 Στην πόλη της Καλαμάτας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή της Κορίνθου. Μετά την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Συνοικισμού ο τεχνικός της "Μπάρτσα", Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την 18αδα  ( Δημαράκης, Ντερντιλής, Παππάς, Φίλης, Λουμπαρδέας, Παπαευθυμίου, Σαμπάνης, Κατσίκης, Αμπαδιωτάκης, Πεχλιβανόπουλος, Σπυρόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Μέλκας, Τάνης, Νικολόπουλος, Φελίπε, Λίνο, Κάλφας, Τσουβαλτσίδης.) , η οποία ταξίδεψε για την πρωτεύουσσα της Μεσσηνίας.Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος λόγω καρτών, Ματεντζίδης (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Φωστήρα).
Από την άλλη πλευρά η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, παρότι θα έχει και την Κυριακή αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Πασάς έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Καούνος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Επιπλέον, η Καλαμάτα θα παίξει με τον Πούτσι και τρεις μικρούς ακόμη, προκειμένου να μην ρισκάρει νέα ένσταση, λόγω του γνωστού θέματος που προέκυψε με τον Πούτσι. Να θυμίσουμε ότι η Προοδευτική έχει κάνει ένσταση η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη. Στο στρατόπεδο της Καλαμάτας αισιοδοξούν ότι η Μεσσηνιακή ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα καθώς ο Πούτσι έχει την ελληνική ιθαγένεια και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που το αποδεικνύουν. Όσον αφορά την αρχική 11άδα, επικρατέστεροι να πάρουν φανέλα βασικού από τον Μπένο είναι οι Κοψαχείλης, Τσόπελας, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Μπαούρης, Τσιμικλής, Τσαγκαράκης, Τριανταφυλλάκης, Πούτσι, Γεωργιόπουλος και Σκαρλάτος.
Όσο αφορά τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου. Το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ ενώ θα υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για τις γυναίκες, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους άνεργους. Με εισιτήρια των 5 ευρώ θα μπουν στο γήπεδο και οι οργανωμένοι φίλαθλοι, μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της ομάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά μέχρι 12 ετών.


Η προετοιμασία του Παναιγιαλείου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με τους "μελανόλευκους" να κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα. Για το εν λόγω ματς ο Νίκος Κουρμπανάς έχει "προσκαλέσει" 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δύο θα βρεθούν εκτός 18αδας. Συγκεκριμένα στα αποδυτήρια θα βρεθούν οι: Μπαλτιμάς, Καράδαης, Σανδραβέλης, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Ακπαρίδης, Σούλης, Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Δαλιάνης, Μπουρλάκης και Λαζανάς.
Από κει και πέρα το κλίμα στο "μελανόλευκο στρατόπεδο" είναι πολύ καλό και υπάρχει η αισιοδοξία ότι η Αιγιώτικη ομάδα θα καταφέρει να κάνει "σεφτέ" στις νίκες στο... σπίτι της -εντός αγωνιστικού χώρου- μιας και η πρώτη που έχει πάρει ήταν στα χαρτιά, ελέω Εθνικού Αστέρα. Μάλιστα η κατάκτηση της νίκης γίνεται πιο επιτακτική και από το γεγονός ότι στο παιχνίδι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, που θέλουν να χειροκροτήσουν την ομάδα που τους έχει ικανοποιήσει απόλυτα στο φετινό ξεκίνημά της και σίγουρα όλοι μαζί θα θέλουν να πανηγυρίσουν στο τέλος την κατάκτηση ενός ακόμα "τρίποντου", που θα δώσει το δικαίωμα στον Αιγιώτικο  

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου αναχώρησε η αποστολή του ΑΟ Γλυφάδας για την πόλη του Πύργου. Η αθηναϊκή ομάδα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται από τον Πανηλειακό, σε μία αναμέτρηση που είναι οριακή για τους "ερυθρολεύκους".
Το βράδυ (21:30) του Σαββάτου θα αναχωρήσει από τον Πειραιά η αποστολή της Προοδευτικής με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου. Οι "βυσσινί" κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για τα έξοδα του ταξιδιού και είναι πανέτοιμοι για το ματς κόντρα στον Ρούβα.
Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Αστέρας Μαγούλας μετά τη νίκη κόντρα στην Επισκοπή την προηγούμενη αγωνιστική. Οι "κυανόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση στη φυσική έδρα της ομάδας για τη αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό.
Ο αγώνας ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2. 
Η 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football League 2 :
 
Aστέρας Μαγούλας – Αχαρναϊκός
Πανηλειακός – Κεραυνός Γλυφάδας
Ρούβας – Προοδευτική
Καλαμάτα – Κόρινθος
Παναιγιάλειος – Φωστήρας
Ρεπό ο ΑΟ Χανιά