Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Βράβευση του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το “Ευρω-Αμερ​ικανικό Συμβούλιο Γυναικών”

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2012 στο Μέγαρο Rayburn του Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον,το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (E.A.W.C.)στο πλαίσιο της απονομής των διεθνώς αναγνωρισμένων βραβείων «ΑΡΤΕΜΙΣ» βράβευσε 15 προσωπικότητες από διάφορα μέρη του κόσμου, κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η θέληση και επιμονή στην προσήλωση των στόχων τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και τιμήθηκαν με το βραβείο “ΑΡΤΕΜΙΣ”, διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των επιστημών, των τεχνών, της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.
Τιμώμενο πρόσωπο από την Ελλάδα ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δικηγόρος, διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών και βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η Carolyn Maloney, ένθερμη φιλέλλην και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η CarolynMcCarthy, μέλος τους Δημοκρατικού Κόμματος και η πιο ένθερμη υπέρμαχος του περιορισμού της οπλοφορίας στις ΗΠΑ και ο Charles B. Rangel, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος με πολυετή κοινοβουλευτική και ακτιβιστική δραστηριότητα υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων.