Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Κασιδιάρης: «Ο Παπαδάκης σκεφτόταν "δωσ’ της!"»

«Εκείνη την ώρα που ο Παπαδάκης φώναζε "όχι, όχι" από μέσα του φώναζε "δωσ' της"! Είμαι σίγουρος γι' αυτό» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στο περιστατικό με τις... μπουνιές στη Λιάνα Κανέλλη.
«Ασήμαντο» και «πρωτότυπο» επεισόδιο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τα όσα συνέβησαν προεκλογικά στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Η στιγμή ήταν ατυχής, αλλά δε μετανοώ για καμία μου πράξη», πρόσθεσε.
«Δεν κάνουμε ασκήσεις επί χαρτού για να δούμε αν ένα χαστούκι μπορεί να μας δώσει ποσοστά ή όχι» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Extra3, σημειώνοντας πως προβλήθηκε τόσο πολύ για να πληγεί η Χρυσή Αυγή. Και επανάλαβε ότι όλα ήταν «σκηνοθετημένα» και πως ενώ εκείνος προσπαθούσε να βγάλει το μικρόφωνό του, η Λιάνα Κανέλλη τον χτύπησε στο πρόσωπο. 
Όσο για το γιατί δεν εμφανίστηκε μέσα στη διάρκεια του αυτοφώρου: «Προτίμησα να παρουσιαστώ ελεύθερος και όχι με χειροπέδες. Είναι απλά τα πράγματα, Έλληνες είμαστε, όσο υπάρχει αυτόφωτο δεν εμφανίζεσαι, δεν κυκλοφορείς δημόσια. Έτσι γίνεται. Πόσω μάλλον στην περίπτωσή μου, που με περίμεναν 30 κάμερες να με διαπομπεύσουν, παρουσιάζοντάς με με χειροπέδες. Αυτό θα έσπαγε το ηθικό πολύ κόσμου που εκτιμάει τη Χρυσή Αυγή».
«Μέσα στο κοινοβούλιο εμείς αισθανόμαστε λεπροί», είπε και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει σκοπό να προκαλέσει στη Βουλή, αν δεν προκληθεί.newsit.gr