Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Σσστ ξεκινάμε – Πάμε σαν άλλοτε Ελλάδα - Πολωνία (19.00)

Η ώρα της Εθνικής Ελλάδος έφτασε και οι διεθνείς σήμερα το απόγευμα στη Βαρσοβία θέλουν να επαναλάβουν την αρχή που έκαναν το 2004.
Τότε ήταν η διοργανώτρια Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρόναλντο, τώρα η συνδιοργανώτρια μαζί με την Ουκρανία, Πολωνία του Λεβαντόφσκι. Τότε ήταν τα παιδιά του Ότο Ρεχάγκελ, τώρα τα παιδιά του Φερνάντο Σάντος.
Η Εθνική ομάδα γνωρίζει καλά ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα τη βάλει σε τροχιά πρόκρισης και θα σκορπίσει απογοήτευση στους “υπερόπτες” Πολωνούς.
 
Ο Σάντος δεν αναμένεται να εγκαταλείψει το αγαπημένο του 4-3-3. Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Γκέκας έχουν εξασφαλισμένη θέση. Ο Σαμαράς αναμένεται να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης (λίγες πιθανότητες έχει ο Φορτούνης), ενώ στο δεξί άκρο Νίνης και Σαλπιγγίδης διεκδικούν φανέλα βασικού. 
Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 .
Στις 21.45 θα διεξαχθεί το άλλο ματς του πρώτου ομίλου, Ρωσία - Τσεχία. Και αυτό το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1