Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ο κ. Μπεγλίτης ζήτησε από το Πρωτοδικείο Κορίνθου μόνον την αξιολόγηση των άκυρων ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ
Πρώην Υπουργός Εθνικής  Άμυνας                                                                   Κόρινθος, 15 Μαΐου 2012

Από το Πολιτικό Γραφείο του κ. Μπεγλίτη εξεδόθη η ακόλουθη Ανακοίνωση Τύπου:

Mε αφορμή σημερινό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται σε  αίτημα του κ. Πάνου Μπεγλίτη προς το Πρωτοδικείο Κορίνθου για επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Κορινθίας ,διευκρινίζονται τα εξής:
Ο κ. Μπεγλίτης ουδέποτε διατύπωσε το συγκεκριμένο αίτημα προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Κορίνθου, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε υποψηφίου βουλευτή.
Ο κ. Μπεγλίτης ζήτησε από το Πρωτοδικείο Κορίνθου μόνον την αξιολόγηση των άκυρων ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ.
Και αυτό σίγουρα δεν αποτελεί προκλητική συμπεριφορά για τους συνυποψηφίους του, αλλά ούτε και για τους συμπολίτες του, αφού είναι γνωστό πως η βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία χάθηκε για ελάχιστες ψήφους από άλλη εκλογική Περιφέρεια της χώρας, εξαιτίας του εκλογικού νόμου.
Προφανώς ο γνωστός αρθρογράφος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την απώλεια της έδρας του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία, παρόλο ότι ο νομός μας με τα μεγάλα προβλήματα, βρίσκεται χωρίς εκπροσώπηση από τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη στο Κοινοβούλιο.
Στο νομό μας όλοι έχουμε την ιστορία μας και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και δεν είμαστε όλοι ίδιοι.