Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη...Στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός ψήφισε και έδωσε μια εντολή. Εντολή συνεργασίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Η άρνηση υπακοής σε αυτή την εντολή, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση (on camera):

«Στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός ψήφισε και έδωσε μια εντολή. Εντολή συνεργασίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Η άρνηση υπακοής σε αυτή την εντολή, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.
Θέλω να κάνω μία έκκληση έστω και την ύστατη ώρα προς όλους να αντιληφθούν ότι δεν έχουν δικαίωμα να παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας. Έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα.
Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε καλώ όλες τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον στην Ευρώπη να συνεργαστούν. Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη, οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς.
Μία είναι η διαχωριστική γραμμή. Είναι μεταξύ αυτών οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να μείνει στο ευρώ και μπορεί και πρέπει να μείνει μέσα στην Ευρώπη και αυτών οι οποίοι επιτρέπουν στον εαυτό τους το λαϊκισμό της δραχμής».