Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τρόμος στο Ξυλόκαστρο από τις επιθέσεις Αλβανού που προσπαθεί να βιάσει ανήλικα κορίτσια!

Οι επιθέσεις γίνονται στους δρόμους του Ξυλόκαστρου - Ο εισαγγελέας Κορίνθου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης...
Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου 20 μέρες, όταν ο 25χρονος Αλβανός δράστης επιτέθηκε σε ανήλικα κορίτσια, που επέστρεφαν στο σπίτι τους, από το φροντιστήριο. Τα ανήλικα παιδιά, περίεγραψαν στους γονείς τους, τις στιγμές που έζησαν και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Λίγες μέρες αργότερα είχαμε νέες επιθέσεις και πάλι σε ανήλικες μαθήτριες. Ο δράστης τις ακολουθούσε και επιτέθηκε σε γειτονιά του Ξυλοκάστρου. Από τις περιγραφές η αστυνομία, κατέληξε στο άτομο που αναζητά, χωρίς όμως για την ώρα να έχει καταφέρει να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με το korinthiannews.gr έχει βγει εδώ και 20 μέρες ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο, από τον εισαγγελέα Κορίνθου. Επισήμως η αστυνομία δεν σχολιάζει το παραμικρό. Εκφράζονται πάντως φόβοι, ότι ο δράστης κρύβεται και περιμένει να περάσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.
Όπως σημειώνειτο korinthiannews.gr το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το χειριζόμαστε με πολύ προσοχή. Απορούμε για την μυστικοπάθεια αυτή της αστυνομίας! Κανονικά έπρεπε η αστυνομία να δώσει το θέμα στη δημοσιότητα και όχι η korinthiannews.gr!
Αλίμονο αν για ένα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ υπάρχει μυστικοπάθεια! Πέρασαν 20 μέρες και ο δράστης είναι άφαντος! Τι περιμένουν στην αστυνομία; Να αποπειραθεί να βιάσει και άλλες ανήλικες μαθήτριε
Επίσης θεωρούμε ότι, μετά το ένταλμα σύλληψης, έπρεπε να είχε δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του συγκεκριμένου αλλοδαπού μήπως και εντοπιστεί πιο γρήγορα…