Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζεται για ΠΑΕ η Κόρινθος - Τα σχέδια του Πάνου Μπεθάνη

Μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει η Κόρινθος την άνοδο στη Δ' Εθνική, καθώς έχει αέρα 11 βαθμών και η διοίκηση ήδη κάνει κινήσεις οργάνωσης για τη Football League 2.
Όπως ενημέρωσαν οι διοικούντες της «Μπάρτσα», έχουν ήδη αρχίσει όλες οι διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ Κόρινθος. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις ενέργειες που θα γίνουν.
Στο μεταξύ σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια.
Ο Μπεθάνης μίλησε  στη ραδιοφωνική εκπομπή των korinthosfans και τόνισε πως στα πλάνα του είναι η κατασκευή νέου γηπέδου, για το οποίο όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σταθερή εισροή των εσόδων…
«Η πρώτη μας βλέψη πρέπει να είναι η βιωσιμότητα της ομάδας. Με 3.100 εισιτήρια κάθε Κυριακή, η ομάδα θα βγάζει τα έξοδα της. Πρέπει η ομάδα να είναι βιώσιμη από τα έσοδα της για να μπορεί ο πρόεδρος να βάζει τα παραπάνω χρήματα για την υπέρβαση.
Υπάρχει βλέψη για την κατασκευή νέου γηπέδου 24.000 θέσεων μέσα στα επόμενα 7 χρόνια. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας του Εθνικού Στάδιο, κάτι για το οποίο ο Δήμος, με έχει διαβεβαιώσει πως θα γίνει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Στη συνέχεια θα φτιάξουμε εμείς τα αποδυτήρια και τους γύρους χώρους».
Ο πρόεδρος της Κορίνθου εμφανίστηκε βέβαιος για την άνοδο και όπως είπε, ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, δηλώνοντας πως η ομάδα θα βασιστεί σε νέα παιδιά…
 «Το καλοκαίρι δεν θα πάρουμε κανένα μισθοφόρο για μια χρονιά. Θέλουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα υπογράψουν συμβόλαια για 3-4 χρόνια. Το πλάνο μας είναι να ανέβουμε στη Δ' Εθνική το 2014 και σε 3 με 4 χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Σε καμία περίπτωση δεν θα γεμίσουμε την ομάδα με χρέη μόνο και μόνο για να ανέβουμε».
 Ωστόσο, ο Μπεθάνης στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να στηρίξει ακόμη περισσότερο ο κόσμος την προσπάθεια της ομάδας.
«Πρέπει να καταλάβει η πόλη της Κορίνθου ότι το τρένο πρέπει να ανεβάζει και κόσμο σε κάθε στάση που κάνει. Θέλουμε και πρέπει να προσεγγίσουμε τις ηλικίες 7 έως 15. Ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Επιπλέον, ο Μπεθάνης εμφανίστηκε δικαιωμένος για τις επιλογές των Λιβανού, Καντά, τόνισε πως τον Μάη θα υπάρξουν εξελίξεις με το προπονητικό κέντρο και τέλος υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο στη φιέστα ανόδου.