Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κατερίνα Φαρμάκη: Θετικός ο ΟΤΕ στην επέκταση δικτύου οπτικών ινών έως το Χαλκί

 

Θετική απάντηση έλαβε από τον ΟΤΕ η βουλευτής Κορινθίας κα Κατερίνα Φαρμάκη - Γκέκη, στο αίτημα της να επεκταθεί το δίκτυο οπτικών ινών του ΟΤΕ μέχρι το Χαλκί.
Συγκεκριμένα, η κα βουλευτής σε προσωπική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ κο Τσαμάζ, του έθεσε το ζήτημα των εργασιών αναβάθμισης του υφιστάμενου δικτύου του ΟΤΕ, που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στην Κορινθία. Ειδικότερα, η κα Φαρμάκη ζήτησε τα έργα αυτά, που περιλαμβάνουν εργασίες οπτικών ινών μέχρι το Σουληνάρι, να επεκταθούν μέχρι το Χαλκί, το οποίο απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα.
Και αυτό διότι η αναβάθμιση του τοπικού δικτύου του ΟΤΕ αποτελεί αναγκαία υποδομή για την περιοχή στην εποχή της πληροφορίας που ζούμε και θα συμβάλει σημαντικά στην επέκταση νέων ταχύτερων και πιο ποιοτικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ίντερνετ προς τους πολίτες, τους επισκέπτες του Χαλκίου και τις τοπικές επιχειρήσεις.
Στο αίτημα αυτό της κας βουλευτού – που είναι και αίτημα της τοπικής κοινωνίας στο Χαλκί- ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ απήντησε ότι το αντιμετωπίζει θετικά και ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα του να υλοποιήσει το έργο της εγκατάστασης ευρυζωνικής υποδομής και στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλκίου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012.
Η κα Φαρμάκη αφού εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άμεση και θετική αντίδραση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την πορεία αυτής της δέσμευσης ώστε να υλοποιηθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα προς όφελος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.