Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ​Σ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜ​ΟΥ & ΜΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η Γραμματεία Εθελοντισμού και ΜΚΟ της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κόμματος, στη Συγγρού 340, στην ΑΘΗΝΑ, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τον απολογισμό των δράσεων της Γραμματείας από τις αρχές του τρέχοντος έτους μέχρι σήμερα και τον προγραμματισμό των στόχων της για το μέλλον.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Γραμματέας Εθελοντισμού και ΜΚΟ  της ΝΔ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Έλενα Ράπτη, η κα Αφροδίτη Χατζηγεωργίου, αναπληρώτρια γραμματέας και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Δ. Χαλανδρίου, ο κ. Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, αναπληρωτής γραμματέας, Δ/ντής του Δερματολογικού Τμήματος του Ευαγγελισμού, η κα Έλενα Κουντουρά, αναπληρώτρια γραμματέας, βουλευτής Ά Αθηνών, η κα Μέμα Χαλιώτη, αναπληρώτρια γραμματέας, σολίστ-μουσικοπαιδαγωγός, ο κ. Άρης Τσορώνης αναπληρωτής γραμματέας και μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης της Γραμματείας κ. Γιώργος Σταμάτης.  

Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Μαριάννα Πυργιώτη, Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και Αναπληρώτρια Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ.