Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Λαμία - ΠΑΟΚ καί Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννενα για το Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο: Τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

 Με τη δεύτερη φάση των προημιτελικών θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο η δράση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/3) η προετοιμασία της Λαμίας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/3, 18:00) με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και πρόκειται για τον επαναληπτικό του συγκεκριμένου ζευγαριού στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα έχει αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη (5-2) δεν της αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση στους «4» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης. Εξάλλου βασικός στόχος του ΠΑΣ είναι να επιτύχει την παραμονή στη Super League 1 και εκεί θα ρίξει το κύριο βάρος της προσπάθειάς του.

Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός ηγέτης της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη, Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαργαρίτη, Νικολόπουλο, Βασιλακάκη, Μπιάρνσαον, Χατζηστραβό, Μπουλούλη, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρο, Ρόμανιτς, Κωστίκα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή για τη Λαμία Πέρα από τους τραυματίες το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι επιλογές για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρα, Γιαξή, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ και Κούτσια.

Οι Γιουνούς Σανκαρέ και Μπαρτ Σένκεφελντ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό και Μαουρίσιο.

Την αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην έδρα του Βόλου ανακοίνωσε η ΑΕΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.Ο Ισπανός προπονητής πήρε στην αποστολή 22 παίκτες, ενώ δεν υπολογίζει στους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλη, Γαλανόπουλο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά και στους Μιτάι, Σιμόες που έκαναν θεραπεία. Στην αποστολή αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος

 

Τετάρτη (3/3)

18:00, Λαμία-ΠΑΟΚ

20:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη (4/3)

18:00, Βόλος-ΑΕΚ

20:00, Άρης-Ολυμπιακός