Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

"Μέθη του Έρωτα" Μαίρης Σουρλής παρουσίαση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Η*ΜΈΘΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ* απόψε στο θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου.
Μετά τη παρουσίαση στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα, και πέρυσι στο Κιάτο, τώρα και στη Κόρινθο.
Η Εταιρία Κορινθίων Συγγραφέων παρουσίασε την νέα Ποιητική Συλλογή της εξαιρετικής λογοτέχνιδος Μαίρης Σουρλη. Μια διαφορετική πινελιά πολύ ιδιαίτερη και όμορφη ήταν η Σικυωνεια Σκηνή και τα μέλη της με σκηνοθέτη τον Γ. Καρβουτζη,που παρουσίασαν ποιήματα του βιβλίου με δραματοποιημένη μορφή.

Απήγγειλαν εξαιρετικά η συγγραφέας Ελένη Ψευτελη Κορωνιωτη, η Λεμονια Αντωνοπουλου ποιήτρια, η πρ. Αλκυονίδων (Σωματείου Λόγου και Τέχνης Κορινθίας) Δήμητρα Τσεπεντζη, ενώ ερμήνευσε υπέροχα με τη κιθάρα της η Βασιλική Μιχαλουση.
Για την Μέθη του Ερωτα μίλησαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι λογοτεχνιδες Ελένη Συκα- Κοντοζογλου μέλος Δ. Σ. της Ε. Ε. Λ. Καθώς και η συγγραφέας ποιήτρια Γεωργία Κραββαρίτη-Κουρούμαλη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαιρη Νικολοπουλου, Mary Sourli και Άγγελος Παπαγγελόπουλος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Ο πρ. Της Εταιρίας Κορινθίων Συγγραφέων Γιάννης Μπαρτζης μίλησε για τον άνθρωπο Μαίρη Σουρλη και λογοτέχνη με πολύ θερμά λόγια. Ο πρ. Της Ε. Ε. Λ. Κώστας Καρούσος λόγω ανειλημμενης υποχρέωσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτή τη φορά και έστειλε επιστολή η οποία και ανεγνωσθη.
Παρόντες και εκ μέρους της Περιφέρειας ο Απόστολος Παπαφωτιου (περ/κος σύμβουλος) μίλησε με εξαιρετικό λόγο για την δημιουργό λογοτέχνη και ο αντιπ/ρχης Αγγ. Παπαγγελόπουλος ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο ευαίσθητο και συν αισθηματικό κόσμο του βιβλίου και της ποιήτριας.
Η βραδιά έκλεισε με ποίηση και τον λόγο της δημιουργού. Η Μαίρη Σουρλη συγκινημένη ευχαριστησε όλους όσοι την τίμησαν και όσους την βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση για το βιβλίο της. Να της ευχηθούμε να ναι καλοτάξιδο.
Από τη πλευρά μου να την ευχαριστήσω και εδώ που μου εμπιστεύθηκε άλλη μια φορά τον συντονισμό και τη παρουσίαση της εκδήλωσης της


ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ