Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ



Ο Σταύρος Θεοδωράκης ως Αρχηγός του κόμματος το Ποτάμι, τιμά την Ελληνική Δημοκρατία και απαιτεί από τον εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό Σπύρο Δανέλλη με το Ποτάμι μέχρι τα μεσάνυχτα να αποφασίσει αν θα στηρίξει το μειοψηφικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Αξίζει τιμή για την προάσπιση της δημοκρατίας. Ο κ.Δανέλλης οφείλει να αποφασίσει και στην περίπτωση που καταχράται την ψήφο στο Ποτάμι να παραδώσει την έδρα του άμεσα.


Ο Πάνος Καμμένος ως Αρχηγός του κόμματος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δυστυχώς συνεχίζει να ποιεί τη νύσσα και δεν ζητάει από τους δύο βουλευτές του να παραιτηθούν άμεσα και να επιστρέψουν την έδρα τους. Επιτρέπει να επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι έχει συνδιαλλαγεί με τον Αλέξη Τσίπρα Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πολιτικό θέατρο κατάλυσης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Ας ευχηθούμε να μας διαψεύσει σήμερα και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Αλλιώς δεν του αξίζει τιμή. 

Για ό,τι ακολουθήσει στη δημοκρατία μας, την κοινωνία και την πατρίδα μας τις επόμενες ώρες και ημέρες, θα είναι όλοι υπεύθυνοι...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr