Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Και όμως παίζουν ποδόσφαιρο αυριο οι ομάδες της Κορινθίας ... στην Γ΄ Εθνική.


https://cdn4.bbend.net/media/com_news/story/2012/04/30/205982/main/646d2362224892b2ed22db4e6101d19e.jpg 
Μπορεί να έχουν αναβληθεί μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα Α’ και Β κατηγορίας στην Κορινθία , όμως το ενδιφέρον των φιλάθλων στέφονται στις Κορινθιακές ομάδες που μετέχουν   στο Πρωτάθλημα τηας Γ΄ Εθνικής  (6ος όμιλος ) και αγωνίζονται αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 15:00, στα  πλαίσια της 21ης αγωνιστικής..
Ενώ η ομάδα του Λουτρακίου έχει ρεπό, ο Πέλοπας αντιμετωπίζει, στο Κιάτο, τον Ασπρόπυργο και στόχο έχει τη νίκη, Την ίδια ώρα η πρωτοπόρος Προοδευτική , υποδέχεται την ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού, ενώ ο Εθνικός αντιμετωπίζει στο πειραϊκό ντέρμπι στο Κερατσίνι.. Δύσκολη έξοδο για την Ρόδο  στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, ενώ στο ροδίτικο ντέρμπι μάχονται ο Διαγόρας με τον Ιάλυσο.

21η αγωνιστική – 15:00
Διαγόρας Ρόδου – Ιάλυσος Ρόδου
Εθνικός – Κερατσίνι
Ιωνικός – Ρόδος
Πέλοπας Κιάτου – Ασπρόπυργος
Προοδευτική – Ζευγολατιό
ΡΕΠΟ: Λουτράκι
 
Στον 5ο όμιλο  στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Αστέρας Αμαλιάδας αντιμετωπίζει, εντός έδρας, την Καλαμάτα , την ώρα που ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται ντην ουραγό ομάδα του Λεωνιδίου.  Στην Πύλο , κόντρα στον Τσικλητήρα , δοκιμάζεται, ο Πανηλειακός, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας, αντιμετωπίζει την Αχαϊκή. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αγωνίζεται με τον Παλληξουριακό , ενώ τέλος στα Βραχνέικα ο τοπικός Διαγόρας φιλοξενεί  την Ζάκυνθο.

21η αγωνιστική –  15:00

Αστέρας Αμαλιάδας – Καλαμάτα
Αστέρας Βλαχιώτη – Λεωνίδιο
Διαγόρας Βραχνέϊκων – Ζάκυνθος
Παναρκαδικός – Παλληξουριακός
ΠΑΟ Βάρδας – Αχαϊκή
Τσικλητήρας Πύλου – Πανηλειακός

Στον 7ο όμιλο ο ήδη πρωταθλητής του ομίλου Αήττητος Σπάτων υποδέχεται τον Ερμή Κιβερίου, ενώ  η ΑΕ  Ερμιονίδος  δοκιμάζεται  στη Ραφήνα κόντρα στην τοπική Θύελλα , όπως ο Αιολικός , στη Σαντορίνη , κόντρα στον Πανθηραϊκό. Στο  Άργος ο Παναργειακός  αντιμετωπίζει τον Ταμυναϊκό, ενώ στη Λέσβο ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί την Τριγλία Ραφήνας, Τέλος ρεπό έχει η Χαλκίδα.

21η αγωνιστική/ 15:00
Αήττητος Σπάτων – Ερμής Κιβερίου
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Τριγλία Ραφήνας
Θύελλα Ραφήνας – Ένωση Ερμιονίδας
Παναργειακός – Ταμυναϊκός
Πανθηραϊκός – Αιολικός
ΡΕΠΟ: Χαλκίδα