Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η “Ραδιοτηλεόραση” επιστρέφει, ανοίγει ξανά η Μουρούζη για την ΕΡΤ



Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε σήμερα να προχωρήσει σε δυο κινήσεις, που έρχονται να κλείσουν τη ζοφερή περίοδο του “μαύρου” στην κρατική τηλεόραση, το καλοκαίρι του 2013. 
Πιο συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσει ξανά το περιοδικό “Ραδιοτηλεόραση”, ως free press, και χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, καθώς θα στηριχτεί σε χορηγίες. 
Παράλληλα, θα ανοίξουν εκ νέου τα γραφεία της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη, κοντά στα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης
Επιπλέον, ορίστηκαν και τρεις εντεταλμένοι σύμβουλοι, οι Βασίλης Ταλαμάγκας, Σπύρος Κριμπάλης και Μάρκος Βογιατζόγλου.

Στη Βουλή των Ελλήνων η Πρόεδρος της Επιτροπής Τρεχουσών Υποθέσεων του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης για την υπογραφή συμφώνου καταπολέμησης της σεξουαλικής βίας κατά παιδιών

Εμφάνιση IMG_2017_08_31_385.jpg

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, η οποία συνεδρίασε σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας του κοινοβουλίου, απηύθυνε ομιλία η Πρόεδρος της Επιτροπής Τρεχουσών Υποθέσεων του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Gabrielle Neff, αναφερόμενη στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, στα δικαιώματα των ανηλίκων και ιδιαίτερα στο πρόβλημα των ασυνόδευτων παιδιών-προσφύγων, καθώς και σε θέματα ισότητας των φύλων.

Πέτρος Τατούλης «Η ΑΟΖ Πελοποννήσου αλλάζει τη στρατηγική ανάπτυξής της»



Εμφάνιση IMG_3771.JPG 
«Το νέο οικόπεδο της Ελληνικής ΑΟΖ νότια της Πελοποννήσου αλλάζει την αναπτυξιακή στρατηγική της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το Στρατηγικό Σύμβουλο Δρ. Νίκο Λυγερό στην έδρα της Περιφέρειας, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2917.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



 http://stilida.com/media/2017/07/img_6059.jpg
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
                                                                        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα χορηγήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 -  117 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας με κοινωνικoοικονομικά κριτήρια ήτοι εννιά  (9) υποτροφίες για κάθε Περιφέρεια.
Οι υποτροφίες που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι :

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας στο Beau Rivage

Εμφάνιση Αφίσα_Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας.jpg 


Έκθεση βυζαντινής αγιογραφίας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Beau Rivage από 1η έως 10 Σεπτεμβρίου 2017, με χειροποίητα έργα πάνω σε ξυλόγλυπτα και πέτρες από τη Σταματίνα Μαυροπούλου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00.

Διάρκεια Έκθεσης: 1η έως 10 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρες Λειτουργίας: 19.00 – 22.00
Ξενοδοχείο Beau Rivage (Ποσειδώνος 1)

Υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Τα χαράτσια και οι δανειστές

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Από τότε που βρέθηκαν στην εξουσία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν φόρους.
Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο: Όλο και πιο πολλοί Έλληνες αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στα χαράτσια της «πρώτη φορά αριστεροδεξιάς». Και σταματούν να πληρώνουν.
Οι δε πάνσοφοι δανειστές και διαχειριστές ενός αδιέξοδου πλέον προγράμματος, αυτοί που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους επί της προηγούμενης κυβέρνησης, παριστάνουν τώρα τους χειροκροτητές των Τσίπρα – Καμμένου και επιβάλλουν συνεχώς νέα μνημόνια και

Η Κλήρωση του Κυπέλλου Κορινθίας: ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 & ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj54mC-O8DfcYJsFbmQ-HJV_qj2Zli3sIGhNwbzYywhOWSe1eoX0p0-qVW3oxMASCb_2epfveMGRnhrEm3HnfWvaYVfVWHfMo89OCeQs8unVqB9rdWwGWidxafoDf2kPiQIUdOQ2lNPleVt/s1600/kypello-gastonebet.jpg

Σημαντικές αναμετρήσεις  προέκυψαν ύστερα από δημόσια κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στις 28.08.2017.για τη 1η φάση  του Κυπέλλου Κορινθίας περιόδου 2017-2018 .
Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16/17 Σεπτεμβρίου..

Από την κλήρωση προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια: