Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ότι στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει ακόμα το Παρακράτος και η Παραοικονομία είναι «γνωστό τοις πάσι». Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που για ένα πλήθος στελέχων τους, ασελγούντων στο λαό και την ιστορία της χώρας μας, αποτελούν απολύτως απαραίτητα συστατικά ύπαρξης της Ελλάδας και προφανώς κατ’ επέκταση των ερπόντων προσωπικοτήτων τους. Δεν ντρέπονται κιόλας να το διαλαλούν σε διατεταγμένη υπηρεσία, με τη στήριξη των εχθρών της χώρας που τους ανέδειξαν και τους κρατούν σε επικοινωνιακή προβολή για να μας συσκοτίζουν και στον 21ο αιώνα.

Με την ένταξη και παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την παγκόσμια κρίση των πλυντηρίων χρήματος που έθρεψαν την παγκόσμια ελίτ υποταγής των Κρατών και των λαών δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για την Ελλάδα να αποτινάξει για πρώτη φορά από την ίδρυσή της τον "οθωμανικό" ζυγό και να αναπνεύσει ελεύθερα και δημιουργικά στην επόμενη ημέρα της ανθρωπότητας. Γιατί όχι και να αποτελέσει ένα περιφερειακό υπόδειγμα λειτουργίας και ανάπτυξης.

Αυτό αποτέλεσε μία παγκόσμια απειλή που ήδη είχε αρχίσει να διαφαίνεται από το 2004 και η εξάλειψή της αποτέλεσε τον αυτοσκοπό των εχθρών της Ελλάδας. Ασφαλώς, οι μεταπολιτευτικές δομές και συνταγές που ρίζωσαν στη Χούντα του Ιωαννίδη και γαλούχησαν μία ολόκληρη παρασιτική γενιά άλωσης του δημοσίου  πλούτου, των ανεξάντλητων δανείων και των ευρωπαϊκών κονδυλίων, με την αμέριστη βοήθεια κονδυλοφόρων και ερμαφρόδιτων εκτελεστών της εξουσίας, αποτέλεσαν τα θεμέλια της εθνικής μας παρακμής.

Κάθε προσπάθεια συνειδητοποιημένου κρατικού λειτουργού για τη σωτηρία της χώρας αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του πριν την αντικατάστασή του από άλλους πρόθυμους υπηρέτες των δημίων μας. Παπανδρέου, Σαμαράς,Τσίπρας μόνο την τελευατία δεκαετία μαζί με χιλιάδες υποτελείς τους υπηρέτησαν, εν αγνοία τους ή προθυμία τους, το εθνικό μας Παρακράτος εις το όνομα της θρησκείας και της πατρίδας μας. Αποτέλεσμα 10 χρόνια μετά από τα επαίσχυντα Μνημόνια προστασίας των κολλεγιακών ελίτ, ενταφιασμού της Λίστας Λαγκάρντ, ξεπουλήματος της εθνικής περιουσίας και καταλήστευσης του πλούτου του λαού, η Ελλάδα να παραμένει σε μία εποχή παγκόσμιας άνθσης ένα μαραμένο κοινωνικό σύνολο βυθιζόμενο στη μιζέρια και την πάλαι ποτέ κομμουνιστική "ευημερία" του υπαρκτου σοσιαλισμού και των βοηθημάτων.

Τελευταίο επεισόδιο στην λυσσαλέα μάχη του παρακράτους ήταν η προμελετημένη βεβήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ένα τσούρμο ανώνυμων και ανιαρά επαναλαμβανόμενων αλλοδαπών επανέλαβε τη συνταγή της 4ης Οκτωβρίου 2012 με τη βιαίη εισχώρηση στον προαύλιο της Μεσογείων. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν υπήρξαν ντουντούκες από την πλευρά του Έλληνα Αρχιστρατήγου για την απομάκρυνσή τους η οποία και υπήρξε τάχιστη για την αποφυγή αποκάλυψης της ταυτότητας των εισβολέων. Ένα παρακρατικό μόρφωμα που χαίρει εθνικής ασυλίας, επικοινωνιακής προστασίας, ενίοτε συντροφικής κατανόησης και το αισχρότερο όλων ποινικής ασυλίας. Παρόλα τα δείγματα καταστροφής δημόσιας περιουσίας και παραβατικής συμπεριφοράς  η ανωνυμία του προστατεύεται σε βαθμό πρόκλησης ενώ περιέργως επανειλλημένως η σύλληψή τους οδηγεί στην απελευθέρωσή τους. Πιο χαρακτηριστικό της προέλευσή τους η πρόσφατη ανενόχλητη και ακόλαστη άρνησή τους για παροχή των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αποδεικνύντας ότι σ’αυτή τη χώρα κάποιοι είναι υπεράνω των Νόμων της Ελλάδας.

Ασφαλώς σε μία προστατευόμενη  από ασυλία Μαφία δεν μπορεί να υπάρχει πολιτική ευθύνη παρά μόνο εθνική ευθύνη. Ευθύνη σε όλους εμάς που ανεχόμαστε το "βιασμό "της πολιτικής μας εξουσίας, του Κράτους Δικαίου μας, της κοινωνίας μας από ξένα κέντρα και την Αρχηγό τους που πνέει τα λοίσθια αρνούμενη να αποδεχθεί την ιστορική πραγματικότητα. Την απελευθέρωση της Ελλάδας από το Παρακράτος και την Παραοικονομία εις όφελος της Ελλάδας και του λαού της και εις βάρος των φυσικών γειτόνων της και των αλλοεθνών εχθρών της.


Για τον Πάνο Καμμένο που έσπευσε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Μετά από 40 μέρες ασταμάτητων ανελέητων σφυροκοπημάτων, ο Ρουβίκωνας διέβη ακόμα και τον εαυτό του, στην απέλπιδα προσπάθεια του Πολυκάρπου και της Όλγας να εκδιώξουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας από τον πυρήνα της Ελλάδας και να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Τώρα σπεύδει εις Παρισίους ο συνοδοιπόρος του, προς την άλλη Πυθία για να μάθει την επόμενη της Ελλάδας αφήνοντας τον πίσω διαρρηγμένο εις τη βορά του κ.Μητσοτάκη, που είναι ομολογουμένως μας απορία αν ως επίδοξος Πρωθυπουργός θα αποκαλύψει την ταυτότητα του Ρουβίκωνα ή εάν θα συνδιαλλαγεί και αυτός ξεπουλώντας την Ελλάδα. Λάθος διεύθυνση διαλέξατε, κ.Τσίπρα. 

Η μετάληψη είναι κοντά για όλους…
 

Thedayaftergr