Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Νέα Ελλάδα: Πιάσε μία μπιφτέκια με πικάντικη ΕΛΣΤΑΤ και αλατισμένη Κομισιόν

samaras-stournaras-vassilis-mpiftekia
Ο Αντώνης είναι καλό παιδί! Αλλά κάνει συνέχεια τα ίδια λάθη. Μυαλό δεν βάζει!
Από μικρός, σκέφτεται πρώτα τα ανάποδα και μετά τα ορθά. Αυτό λένε όσοι τον κάνουν παρέα και ζουν κάτω από το άστρο της μεγαλομανίας του.
Η τελευταία του γκάφα είναι ότι μαζί με τον Στουρνάρα (τρώγοντας ένα βράδυ μπιφτεκάρες σπέσιαλ στου Βασίλη-Κηφισιά) πίεσαν τους δανειστές της Κομισιόν, να βγάλουν ανακοίνωση υπέρ του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ, πείθοντάς τους ότι έτσι θα επηρεάσουν την Ελληνική δικαιοσύνη. Κάτι ανάλογο έκανε ο Αντώνης και στο δημοψήφισμα, που έβαζε όλα τα ξένα μέσα να υπερθεματίσουν υπέρ του ΝΑΙ… και επιφέροντας το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ο Αντώνης δεν βάζει μυαλό. Εκτός από τη ΝΔ, αποδεικνύει πως ξέρει να διασπά και την Ελλάδα.
Ο Αντώνης θέλει να φτιάξει τη Νέα Ελλάδα. Θέλει να πάρει την μπουκιά από το στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τσακώνονται για το ποιος θα εμπνεύσει περισσότερο τους Σημιτικούς. Για την ώρα το προβάδισμα το έχει ο Αντώνης. Έχει τις «επαφές» από την εποχή που είχε γκρεμίσει τον Κων/νο Μητσοτάκη και είχε κάνει μάγκα για πολλά χρόνια τον Σημίτη των Ιμίων. Επίσης ο Αντώνης έγινε και πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έσωσε την Ελλάδα από το κακό ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου που μετά έγινε ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ είναι και η χρυσή ευκαιρία για τον Αντώνη και τη Νέα Ελλάδα που οραματίζεται. Αν συνεχίσει με πάθος να δίνει πατατάκια στον Ψυχάρη, αν θα συνεχίσει να ανοίγει τις φτερούγες του στους άστεγους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ ή τους δυσαρεστημένους από τη Φώφη, αν θα μαζεύει γύρω του όλα τα πολιτικά ρετάλια που έφτιαξαν όνομα βρίζοντας (και) τον Κώστα Καραμανλή.
Κάπου εκεί το χάνει ο Αντώνης (που από μικρός κάνει γκάφες) και νομίζει πως οι παρεμβάσεις του στην Κομισιόν μέσω του Σημιτικού Στουρνάρα, θα του δώσουν πόντους και θα γίνει περισσότερο αρεστός (στους ξένους) από τον Αλέξη Τσίπρα.
Συμβουλές προς την ταβέρνα Βασίλη της Κηφισιάς: μην τους ξαναδώσετε μπιφτέκια!
Υ.Γ.
Εκεί στην Κομισιόν είναι πολύ και πολλοί κουτσομπόληδες
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/