Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

Κάθε αποικία διακρίνεται για την εκμετάλλευσή της. Τα πάντα συνεισφέρουν στους αποικιοκράτες οι οποίοι φροντίζουν να εξασφαλίζουν την απομύζησή της και την υποταγή των υπηκόων. Αν το πολίτευμα είναι βασιλεία, δικτατορία ή δημοκρατία με σχετική εθνική κυριαρχία δεν έχει μεγάλη διαφορά για τους ιδιοκτήτες ενός λαού.
Ό,τι θέλει ο λαός. Σημασία έχει να αντλούνται οι πηγές της αποικίας και η άρχουσα τάξη των ραγιάδων να εργάζεται για το καλό των αφεντικών της. Η απαραίτητη εξίσωση για την επίτευξη της αρμονικής σκλαβιάς ενός λαού διαχρονικά είναι ο απόλυτος έλεγχος των εξουσιών. Εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική και ενημέρωση οφείλουν να είναι αγκαλιαστά πιασμένες και να χορεύουν το χορό των ιθαγενών.
Κάθε ρήγμα σε μία και μόνο εξουσία κάνει την εξίσωση άλυτη. Φανταστείτε έναν πολιτικό του μεγέθους Πλαστήρα με την ιστορική ρήση  «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;», έναν Έλληνα εισαγγελέα Τζοβάνι Φαλκόνε και άλλους.

Το "διαίρει και βασίλευε" είναι η πιο κλασική συνταγή αλληλεξουδετέρωσης κάθε ιδέας αντίστασης. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων ακόμα και η Χρυσή Αυγή σε σταθερή βάση διακρίνονται για το  διπολισμό τους ώστε να μπορούν να βρίσκονται υπό την απειλή διάλυσης μόλις υπερβαίνουν τα εσκαμμένα. Μόνο o ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ για πρώτη φορά στα τελευταία 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης είναι συμπαγείς για τον απλούστατο λόγο πως εξυπηρετούν πλήρως τους κατακτητές της χώρας, τους ιδιοκτήτες του πλειοψηφικού πακέτου της σχετικής κυριαρχίας και δεν υπάρχει λόγος ενόχλησής τους.
Πολιτική, δικαιοσύνη, στρατός εκκλησία μαζί με τον Τύπο ερωτοτροπούν αχαλίνωτα χωρίς να σηκώνουν το κεφάλι εξουσιάζοντας ραγιάδες που ψυχορραγούν χωρίς αγανάκτηση. Η συνεκτική ουσία για το μυσταγωγικό και λάγνο πάντρεμα των εξουσιών δεν μπορεί παρά να παραπέμπει στα δύο βασικά ένστικτα του ανθρώπου εκφραζόμενα σε κοινωνικές σχέσεις. Στο ένστικτο της επιβίωσης και της αναπαραγωγής.
Παλληκάρια του λαού, οι πολεμιστές φύλακές του, επιλέγονται από νωρίς ως επιβήτορες της εξουσίας ώστε να την τιθασεύσουν και διακορεύσουν. Ασφαλώς δεν μπορούν  να είναι πάντα καβαλάρηδες, καθώς τότε μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τυραννίας και η εναλλαγή των θέσεων είναι απαραίτητη για την προστασία των υπερβολικά κυρίαρχων της Ελλάδας. Το σφιχταγκάλιασμα των άλλων δύο εξουσιών επιτυγχάνεται με όμοιο τρόπο όπου γραφιάδες και κριτές χορεύουν όλοι μαζί το χορό του ζευγαρώματος ώστε τίποτα να μη διαρρέει από τον πλούτο της Ελλάδας σε ελληνικά χέρια πλην των ελαχίστων για την επιβίωση των σύγχρονων σκλάβων.
Η επιβίωση βέβαια απαιτεί αφοσιωμένους φύλακες που θα είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την προστασία του σμήνους της ντόπιας εξουσίας εις το όνομα της σωτηρίας της. Με τις θεϊκές ευλογίες πάντα εξωτικών παραδείσων που μπορεί να είναι και δίπλα μας, στο όμορφο Κρανίδι.
Κρανίου τόπος οδεύει να γίνει η Ελλάδα μας με στρατηλάτες τους κ.κ. Τσίπρα Καμένο και το λαό σερβιτόρο των Ευρωπαίων δανειστών που κόπτονται για την ιδιοκτησία τους. Εις το όνομα της μίας και αγίας οικογένειας τα βιβλία πάνε και έρχονται γεμάτες γραφές και κυρίως μετρητά για να μεταφέρουν τη βαθιά γνώση της εξουσίας.
Όλα τα παραμύθια της ζωής έχουν και ένα τέλος. Για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμένο και τους διακομματικούς πολιτικούς ερωτύλους αυτό το τέλος είναι μετά 99 χρόνια εκμετάλλευσης της Ελλάδας σύμφωνα και με τις οδηγίες του ιδιόκτητου δικτύου εκμετάλλευσης υπό τον πνευματικό τους Αρχηγό. Μαζί και η Ελληνίδα της Ευρώπης που συντονίζει την ευρωπαϊκή και όχι μόνο ορχήστρα ώστε τα Ελληνόπουλα να κουνάνε μαντήλι για την ξενιτιά και οι εξουσίες ερωτικό ταγκό των τεσσάρων υποδεχόμενοι ως Τούρκοι receptionist τους ιδιόκτητες της Ελλάδας στο σπίτι τους.
Ένας θίασος που παίζει το ίδιο έργο για δεκαετίες έχει πια κουράσει. Δεν πουλάει εισιτήρια και ο κ.Τσίπρας που θεωρείται στο 75% ότι δεν είχε αυταπάτες αλλά έλεγε ψέματα αποτελεί το τελευταίο κουδούνι για την τελευταία πράξη της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
Να τελειώνουμε επιτέλους με την κωμωδία που έφερε την εθνική τραγωδία για να γυρίσουμε στον Σοφοκλή και τον Οιδίποδα Τύραννο που σκότωσε την Ελλάδα και στέλνει μάταια τα παιδιά μας στον Ελευθέριο Βενιζέλο για τη σωτηρία τους...