Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Εμβληματικό περιβαλλοντικό πάρκο η Στυμφαλία»




Την περιβαλλοντική αξία της περιοχής της Στυμφαλίας και τη σημασία ανάδειξής της σε ένα από τα πιο εμβληματικά περιβαλλοντικά πάρκα πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την παρουσία του στον 1ο ημιμαραθώνιο αγώνα “Stymphalia Lake Run 2016” που διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, ημέρα περιβάλλοντος και ημέρα γενεθλίων του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η διοργάνωση προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων, κυρίως νέων ανθρώπων και μαθητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά δράσεων γύρω από τον αθλητισμό και να γνωρίσουν την περιοχή της Στυμφαλίας και το Μουσείο Περιβάλλοντος.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κορινθίας.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει για την προσφορά και τους αγώνες του Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας κ. Κωνσταντίνου Λέγκα, πρώην Δημάρχου, για τη δημιουργία του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, αλλά και γενικότερα για την περιοχή.