Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο



Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Κορινθίας.

Συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τα σημαντικά προβλήματα του Νομού Κορινθίας, τα οποία άκουσε  με ιδιαίτερη προσοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας συνάντησε ο βουλευτής Χρ.Δήμας 
Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη συνάντησε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη ζητήματα που απασχολούν την Κορινθία και ειδικότερα τις τοπικές κοινωνίες αυτό το διάστημα, των οποίων η συνοχή δοκιμάζεται από τα κυβερνητικά μέτρα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη των αναπτυξιακών έργων που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αναλύθηκε και ο προγραμματισμός της Περιφέρειας για το επόμενο διάστημα.