Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αντερλεχτ - Ολυμπιακός: Ετσι θα παίξουν οι δυο ομάδες


Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Αντερλεχτ για τη φάση των "32" στο Europa League, στο Βέλγιο.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να αντιμετωπίσει, καθώς ο Σιόβας ένιωσε ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι, ενώ είναι πιθανό να μην παίξει και στον επαναληπτικό.
Σε κάθε περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνδυάσουν το δεύτερο παιχνίδι με την πρόκρισή τους και αυτή θα προσπαθήσουν να "χτίσουν" από σήμερα... Ο Ρομπέρτο δε θέλει ούτε την ισοπαλία και στο twitter έγραψε τόνισε: "Σήμερα στόχος μας είναι ένα πράγμα. Η νίκη. Πάμε!".
Πριν από τρία χρόνια ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 3-0 τους Βέλγους και ο γκολκίπερ τους είχε βρεθεί σε πολύ καλή μέρα, ενώ χατ - τρικ είχε πετύχει ο Κώστας Μήτρογλου.
Ο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Σεμπά, Ντουρμάζ, Φορτούνης.
Στην αποστολή είναι και οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Κασάμι, Πουλίδο, Βούρος και Χουτεσιώτης. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Πάρντο, Ερνάνι.
Με το ίδιο σύστημα αναμένεται και η Άντερλεχτ και με τους Προτό (τερματοφύλακας), Ναχάρ, Χέιλεν, Ντεσάχτ, Μπίτνερ (άμυνα), Ντεφούρ, Μπατζί (αμυντικά χαφ), Πρατ, Ασεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (μεσοεπιθετικοι) και Οκάκα εντός αγωνιστικού χώρου.