Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία κοντά στα προβλήματα των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος

  http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/pol%CE%B9ce%2053_4.gif?itok=WH7ZTZn-
Εν όψει του κυβερνητικού σχεδίου για το ασφαλιστικό και προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις επί του θέματος, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συνάντηση των Βουλευτών του κόμματος κ.κ. Δημήτρη Κυριαζίδη και Βασίλη Οικονόμου με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης αυτής συνάντησης, κατά την οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν τις θέσεις τους πάνω στα φλέγοντα ζητήματα των κυρίων και επικουρικών συντάξεων, των εφάπαξ παροχών και του μισθολογίου, ενώ ιδιαίτερη αγωνία εκφράστηκε για την τύχη των Ταμείων τους.

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, η οποία τάσσεται κατά της ασφαλιστικής αντιμεταρρύθμισης του «σχεδίου Κατρούγκαλου», διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, ενώ μεταφέρθηκε από τους παρισταμένους Βουλευτές το ιδιαίτερο και έντονο προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ζητήματα των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας.