Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Όλα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στον ANT1 "Μειώνουμε τους φόρους, δεν μειώνουμε μισθούς και συντάξεις"

Τι είπε ο Πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, για το διακύβευμα της κάλπης, τη διαπραγμάτευση, αλλά και τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας
Για το ουσιαστικό διακύβευμα της κάλπης, την ρευστότητα, την προσφυγή των τραπεζών στον μηχανισμό έκτακτης ανάγκης και όλα τα «καυτά» ζητήματα της προεκλογικής ατζέντας μίλησε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, μία εβδομάδα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.
Για τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «οι πολίτες οι οποίοι πιστεύουμε πραγματικά στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στις μεταρρυθμίσεις που κάνει η Ευρώπη, είμαστε συντριπτικά οι περισσότεροι, γι΄ αυτό και είμαι αισιόδοξος», προσθέτοντας «δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας πολίτης  θ΄ αφήσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τις τριτοκοσμικές ιδεοληψίες, να εκλεγεί Κυβέρνηση και να κάνει τους Έλληνες πειραματόζωα».
Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, «όλο το παιχνίδι παίζεται στο ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα για να πάρει τις 50 έδρες, γι΄  αυτό είναι μεγάλης σημασίας, βασικός κορμός σε μια Κυβέρνηση να είναι ο ευρωπαϊκός κορμός της Νέας Δημοκρατίας».
Ερωτώμενος για την προσφυγή των ελληνικών τραπεζών στον μηχανισμό έκτακτης παροχής ρευστότητας ELA, o Αντώνης Σαμαράς είπε «είχα προειδοποιήσει ν΄ αφήσουν την Κυβέρνηση να εξαντλήσει τη 4ετία. Το είχε προειδοποιήσει και ο διοικητής της ΤτΕ, όμως έγινε αυτή η συμμαχία των αντιευρωπαϊκών κομμάτων  στη Βουλή και αυτό μας οδηγεί στις εκλογές». Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός «η ελληνική πραγματικότητα σήμερα αντιδρά, οι ευρωπαϊκές αγορές αντιδρούν κι αν αφήσουμε έτσι τα πράγματα  θα ξαναγίνουμε δύο φορές όμηροι των δανειστών μας και των ξένων.» Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο Πρωθυπουργός επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «πότε διαπραγματεύτηκε ο κ. Τσίπρας στη ζωή του; Με τον εαυτό του;  Κάναμε τις πιο σκληρές διαπραγματεύσεις που υπάρχουν:  125 δις, το 40% κούρεμα του χρέους  Ο κύριος Τσίπρας  το έκανε;  Ο κύριος Τσίπρας έκανε τη μείωση των επιτοκίων από το 5% να πάει στο 2%;».
Σε ότι αφορά την φορολογία, ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι έχει έτοιμες μειώσεις. Μεταξύ αυτών, η σταδιακή μείωση του φόρου όλων των επιχειρήσεων αρχής γενομένης από το 2015, σταδιακά από το 25% σήμερα στο 15%.
Σε ότι αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα μειωθεί κατά 7% για το 2015, όπως μειώθηκε ο φόρος ακινήτων και το 2013 και το 2014, ενώ «τα επόμενα δύο χρόνια, θα  κατεβάσουμε τον ΕΝΦΙΑ στο 1% του ΑΕΠ από 1,43% του ΑΕΠ σήμερα» Ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο είπε «Εγγυώμαι για ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων και μισθών, ότι θα δοθεί επίδομα στους υπερήλικες ομογενείς Βορειοηπειρώτες και Ποντίους, ότι θα αποκατασταθεί η ισόβια σύνταξη για την πολύτεκνη μητέρα», ενώ  όπως υπογράμμισε «δεν θα πειράξουμε, όπως δεν πειράξαμε ως τώρα, την πρώτη κατοικία». Όπως εμφατικά σημείωσε ο κ. Σαμαράς, «τώρα που ξεκίνησε η ανάπτυξη, παίρνω επάνω μου την ευθύνη του κοινωνικού Κράτους».antenna.gr

ΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ

Υπαρκτός κίνδυνος απλής ανακύκλωσης προσώπων καραδοκεί με την άρνηση όλων των πολιτικών αρχηγών και κυρίως αυτών που επιλέγει ο λαός να κυβερνήσουν στοιβαρά.
Ο κ.Σαμαράς επαναλήφθηκε σε σχέση με τον προκάτοχο του κ.Παπανδρέου στην ανοχή και την εκούσια ή ακούσια συνύπαρξη με τις παράλληλες δομές που ήλεγχαν αποκλειστικά την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας μέχρι το 2009 και τη διάλυση των πάντων.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ


Ούτε ο κ.Σαμαράς ούτε ο κ.Τσίπρας θέλουν να φέρουν τη δυστυχία για τον ελληνικό λαό. Ούτε οι πολιτικοί Αρχηγοί που "έριξαν" την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με την πρόφαση της διχόνοιας για την εκλογή Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας επιδιώκουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Η χρεοκωπία της Ελλάδας επί Κυβέρνησης του κ.Καραμανλή, που παραδόθηκε στον κ.Παπανδρέου για να εκραγεί, πληρώθηκε ακριβά, κυρίως από ανθρώπους που δεν είχαν καμία συμμετοχή στη λεηλασία της Ελλάδας. Κλέβω 257 εκατομμύρια ευρώ από τον λαό, διασκεδάζω ελεύθερος και όταν είναι να δικαστώ επιστρέφω τα 105 εκατομμύρια από τα ήδη κατασχεθέντα για να τύχω επιείκιας και αναβολής, με τη βοήθεια συνεργαζόμενων μέσων ενημέρωσης. Κέρδος 152 εκατομμύρια ευρώ. Καθόλου άσχημα.

Ολική ανατροπή! , οι Έλληνες επιλέγουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!


Κόντεψε... να χάσει ο Παναθηναϊκός!


Ο Στιλ κράτησε όρθιο τον ΠΑΟ στη Ν.Σμύρνη, «4άρα» η ΒέροιαΜε “κομμένη” την ανάσα ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη... Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και τότε ισοφάρισαν τον Πανιώνιο, αλλά κόντεψαν να χάσουν! Σώθηκαν όμως από τον καταπληκτικό Στιλ που απέκρουσε πέναλτι στο 87' και κράτησε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολάρα του Μπουμάλ στο 33΄, ισοφάρισε ο Μπεργκ στο 78΄, ενώ ο Στιλ κράτησε -τουλάχιστον- τον βαθμό της ισοπαλίας αποκρούοντας πέναλτι του Κολοβού στο 87΄.
Με ασύλληπτη βολίδα του Σενεγαλέζου, Ολιβιέ Μπουμάν, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στον στο 33΄. Τόσο πριν, όσο και για το υπόλοιπο του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε βγαλμένος από εφιάλτη.  Παράλληλα, κινδύνευσε άμεσα και με δεύτερο γκολ, σε κομβικό σημείο, όταν στο 41΄ ο Ιμπαγάσα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά, μετά από μεταβίβαση του Μπουμάλ.
Ο Μάρκους Μπέργκ έλυσε το πρόβλημα, ισοφαρίζοντας στο 78΄ μετά από ασίστ του Κλωναρίδη. Στο 87΄ ο Λουκ Στιλ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς απέκρουσε πέναλτι του Κολοβού.
Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Σίλντενφελντ, που ανέτρεψε τον Γιάννου. Θα ήταν άδικο για τον Παναθηναϊκό, αφού ήταν η μοναδική φάση στην οποία "πάτησαν περιοχή" οι παίκτες του Πανιωνίου σε όλο υο β΄ ημίχρονο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80΄ Μπούζας), Κολοβός (90+2΄ Μασούρας), Ιμπαγάσα (55΄ Πάνος), Γιάννου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62΄ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46΄ Καρέλης), Ατζαγκούν (76΄ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς

Βαριά ήττα γνώρισε ο, «πληγωμένος» το τελευταίο διάστημα, ΟΦΗ στη Βέροια με 4 - 1από την τοπική ομάδα. Η Βέροια κυριάρχησε από την πρώτη στιγμή μέσα στο γήπεδο και πίεσε για το γκολ, το οποίο ήρθε στο 18' με πέναλτι, όταν ο Κουτσιανικούλης μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Μπαργκάν. Ο Μπεν το εκτέλεσε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 30' η Βέροια κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τριποτσέρη, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά αυτή τη φορά ο Μπαραγκάν που το εκτέλεσε «νικήθηκε» από τον Λόρια.
Στο 37' και με παίκτη λιγότερο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μακρή σε σέντρα του Λαμπρόπουλου, όμως αμέσως μετά (38'), οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με πλασέ του Παυλίδη και όχι μόνο αυτό, αλλά στην επόμενη φάση (39') πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Καλτσά από κοντά.
Πλέον το ματς είχε πάρει τον «δρόμο» του, με τον ΟΦΗ να αδυνατεί να δημιουργήσει έστω και "υποψία" φάσης... Στο 59' ο Μπέν με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-1 και ουσιαστικά εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, αφού στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη, τίποτα το αξιοσημείωτο δεν συνέβη.

Σε ένα ματς το οποίο θα... ξεχαστεί εύκολα, η Κέρκυρα και Ξάνθη έμεινα στη «λευκή» ισοπαλία
Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, όπως και ο ΠΑΟΚ που θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά.
Ο Ατρόμητος θα πάρει «ξεκούραστα» τρεις βαθμούς, καθώς ο αγώνας με την -αποχωρήσασα- Νίκη Βόλου ματαιώθηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προβάδισμα -λόγω έδρας- για τη νίκη υποδεχόμενος τον Πανθρακικό, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού σε μία δύσκολη αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Ιανουαρίου
Βέροια - ΟΦΗ 4-1
Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 18 Ιανουαρίου
15:00 Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης
17:15 ΠΑΟΚ - Πλατανιάς
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός
19:30 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
19:30 Εργοτέλης - Καλλονή

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστώνΟ Ακης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών και «νονών» της νύχτας που εξαρθρώθηκε τις τελευταίες ημέρες από τις Αρχές.

Λόγο της σοβαρότητας των στοιχείων η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή διαφθοράς, καθώς, εκτός των 16 κατηγουρουμένων, στη δικογραφία περιλαμβάνονται τουλάχιστον 37 άτομα, ανάμεσά τους ο πρώην υπουργός, Ακης Τσοχατζόπουλος, και δύο μεγαλοδικηγόροι.

Η Ντόρα παίρνει κεφάλι στην Α’ Αθήνας για τη ΝΔ

dora-bakogianni-sygkentrosiΗ προεκλογική μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη κάθε άλλο παρά τηλεοπτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν αφήνει σπίτι για σπίτι.. μαγαζί για μαγαζί που να μην επισκεφτεί.

Η άλλοτε Δήμαρχος Αθηναίων γνωρίζει κάθε γωνιά της πόλης της. Ακόμη και τις περιόδους που δεν κατείχε κυβερνητικό αξίωμα, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν στην πρώτη γραμμή για τα καυτά θέματα της πρωτεύουσας όπως επιχειρηματικότητα, τουρισμό και ασφάλεια.

Παρότι από τις πιο σκληρές επικρίτριες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά, η πρώην υπουργός εμφανίζεται στις κομματικές μάχες πολύ «σκληρή». Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Μάχεται για να μην γυρίσει η Ελλάδα στο εφιαλτικό 2012 όπως αναφέρει.

Η Ντόρα είναι από τις εκπροσώπους της ΝΔ στην Α’ Αθήνας που προτάσσει τη σημαία της παράταξης πολύ περισσότερο από άλλους που άνευρα και διπλωματικά αφήνουν την υπουργική τους δημοσιότητα να «καθαρίσει» στις εκλογές.
Κάποιοι από αυτούς φαντάζονται τον εαυτό τους, ως υπουργούς σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση. Όμως τη μάχη ..για να μπορούν αυτοί (κυρίες και κύριοι) να ελπίζουν.. τη δίνει η Ντόρα, γι αυτό και έρχεται μακράν πρώτη στις δημοσκοπήσεις.. Χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς δίνει «μαθήματα» ορθολογισμού και εθνικής συνεννόησης.

Όλες οι πράξεις έχουν τις εξηγήσεις τους.. και οι δράσεις τις αντιδράσεις..!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Γιατί γελάνε όλοι με τη Φώφη;

gennimata-venizelos

Ζητάει την ψήφο στη Β’ Αθηνών, γιατί υπόσχεται πως την επομένη θα είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Άλλη μία περίπτωση Παπανδρεϊκού συνδρόμου από τη Φώφη Γεννηματά. Η κόρη του Γιώργου Γεννηματά είναι η περίπτωση της οικογενειοκρατίας. Που σήμερα μεταφράζεται σε αλαζονεία και υπεροψία.

Για να ενισχύσει αυτό το προφίλ της επομένης αρχηγού, «δίνει» παραπολιτικά, πως είναι πρώτη στις δημοσκοπήσεις ενώ είναι ..πρώτη από το τέλος. Ακόμη «δίνει» ως τελειωμένο τον Βενιζέλο.. Και μάλλον μαζί της γελάει πρώτα ο Βενιζέλος!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει αύριο Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στις 19.00, στην Καλαμάτα (Κλειστό Γυμναστήριο Τέντα).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


/thedayaftergr.blogspot.gr

Η 12η αγωνιστική στη Β Κορινθίας , Ντέρμπι στη Λυκοποριά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy-tEEenusAwBypO3QtwMnJo2h8v2af0BfavzrOFPR3UV6-f2HBkIPtao7hZc4J9In_c8eBVGgMrKQXFxP_RHWh7sLVfJE4f_D-hSe9IsXjQ_XTg8f4MtUr4sCSkQaT9u9hqPIMnRZfp4/s1600/%CE%91%CE%9F%CE%9B%CE%94.jpg 

Β1 Κατηγορία
12η αγωνιστική
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΙΟΥ
ΑΟ ΡΟΜΑ- ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ


Β2 Κατηγορία
12η αγωνιστική
 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ. 
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 
 ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ 
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ Σ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑ Σ 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ  

Ο Ολυμπιακός Ασσου νίκησε 0 - 3 την Περαχώρα και ξέφυγε στο +5

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDUgsfWTjehm-fIPjXTWxtymDaKSvDLvaDTe5XhR-N2IPdJRHBGDalVKSZR40AZUlc5vOuXJ6QOIayUszJh7YqKF2qBIlPwJe9XxYwBFMhKSqrpNA2Cxxy6pMaX2ySG-J6kCQuDAUfh5E/s1600/d534ab70f9253b9cce832791c17b66ff_L.jpg
Ο καλπασμός του Ολυμπιακούς Άσσου  στο πρωτάθλημα της Α2 Κορινθίας συνεχίζεται. Σε σημερινό αγώνα, αυλαία της 14ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα με  0 - 3  από το "Γιάννης Στέφας" επί της Περαχώρας και ξέφυγε με +5 & +7 από Ηρακλή Λεχαίου και Δάφνη Εξαμιλίων , αντίστοιχα που έχουν έναν αγώνα λιγώτερο.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο όπου δεσπόζουν τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου με την Δάφνη Εξαμιλίων και της Δάφνης Πουλίτσας με τον Πανσολυγειακό , ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αναμετράται στο Κιάτο, με την ομάδα των Ταρσινών.
Στο "Κωστας Βυζάς" στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός μάχεται γιά την νίκη κόντρα στον Αετο Κρυονερίου, ενω ο Σολομός υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου
Ο Φωκας αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό, ενώ τέλος στην έδρα του ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου.

14η αγωνιστική
17.1.15 15:00 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  0 - 3
18.1.15 15:00
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΤΑΡΣΙΝΑ '97
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Έχασαν βαθμούς οι πρωτοπόροι στην Α1 Κορινθία . Ηττα του ΑΟΖ στο Κιάτο , Ισοπαλίες εκτός έδρας για Κόρινθο ΄06 και Αστέρα, Νίκησαν Θέλλα Πετρίου και Ελλάδα Βέλου

Z0p5el2r
Στη Πρεμιέρα του 2ου γύρου (16η αγωνιστική) σήμερα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας ο Α.Ο Ζευγολατιού έχασε με 1 - 0   στο Κιάτο, από τον "κακό του δαίμονα" , Πέλοπα Κιάτου με αποτέλεσμα η Κόρινθος 2006 που πήρε λευκή ισοπαλία στο Χιλιομόδι με τον Ατρόμητο, να την ισοβαθμίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ισόπαλο με σκορ 2 - 2  έληξε στο Ξυλόκαστρο  το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Αστέρα Δερβενίου. 
Ακόμα μία ήττα για την Κόρινθο καθώς σε αγώνα ντέρμπι έχασε με 2- 1 στο Πετρί , από την τοπική Θύελλα που είχε φύγει με τρίποντο μέσα από την Κόρινθο και στην πρεμιέρα του Α γύρου. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ελλάς Βέλου επί των Αγίων Θεοδώρων και ανέβηκε στην 3τη θέση της βαθμολογίας. 
Στη "μάχη " του Κύψελου Κορίνθου με τον Τενεάτη Αθικών στο γήπεδο του Συνοικισμού νικήτρια με σκορ 0 - 2 αναδείχθηκε η ομαδα των Αθικίων την στιγμή που ο  Ολυμπιακός Λουτρακίου επικρατούσε  με 1 - 0  επί του Παννεμεατικού , στο "Θώδειο". 
Τέλος στο ντέρμπι των ουραγών ο ΑΟ Σπαθοβουνίου επικράτησε με το "χορταστικό" 5 - 3  επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


Η 16η αγωνιστική
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 2 - 1
 ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ   1 - 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  2 - 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ   1 - 0
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ   0 - 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06  0 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  2 - 1
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΚΑΣΤΡΟΥ 5 -3 

Η βαθμολογία
( Σε 16 αγώνες)


ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
32-
13
34
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
23-
5
34
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
26-
14
30
Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
28-
14
29
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
27-
25
27
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
22-
20
27
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
30-
20
24
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
19-
20
24
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
24-
19
22
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
18-
23
21
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
22-
32
20
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
12-
23
18
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
17-
18
17
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
17-
22
15
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
23-
38
15
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
20-
54
5

Η Κατερίνα Φαρμάκη - Γκέκη στην τηλεόραση του STAR

Κατερίνα Γκέκη ΦαρμάκηΦωτογραφία εξωφύλλου
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ STAR ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τα συνεταιράκια ανταλλάσσουν ρόλους – Ο αντιμνημονιακός και ο μνημονιακός


gap-alexisΓιώργος και Αλέξης, ή Αλέξης και Γιώργος. Το ένα και το αυτό.

Από το 2009 εμπορεύονται το μεσαίο χώρο. Ο Γιώργος τον διέλυσε με τις μονομερείς ενέργειες και ο Αλέξης έτρεξε να μαζέψει τα κομμάτια του, με τη δημαγωγία.

Σήμερα οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Γιώργος υποκινούμενος από τους αυλικούς που έψαχναν πολιτική στέγη και νέο βόλεμα, έφτιαξε το ΚΙΔΗΣΟ. Το πολιτικό μόρφωμα που έγινε αντιμνημονιακό. Ναι το ακούσαμε και αυτό. Το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου με τα στελέχη που ψήφισαν όλα τα μέτρα, σήμερα τα καταγγέλλουν.

Αλλά η ζυγαριά του λαϊκισμού δεν έχει χάσει τα αντίβαρά της. Ο Αλέξης έρχεται να υποσχεθεί πως δεν θα διαταράξει τα νερά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά της Γερμανίας, και δηλώνει πως θα συνεχίσει το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης αλλά με μία καλή διαπραγμάτευση και με τη Ραχήλ Μακρή να «κόβει» χρήμα. Με τον Μηλιό και τον Τσακαλώτο να φορολογούν τους πάντες και με την Βαλαβάνη και τον Τόλιο να απειλούν με χρεοκοπία.
Και με όλη αυτή την πολιτική και οικονομική αστάθεια η Ελλάδα μπαίνει στο τρίτο μνημόνιο.... που θα σίγουρα θα καταγγείλει ο Γιώργος και θα πάρει ως βοήθημα για να σώσει τη χώρα ο Αλέξης!

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΔΗΣΟ λεηλατούν το κοινωνικό κέντρο και σκυλεύουν εκεί που έφτυναν. Τώρα με διαφορετικούς ρόλους και με διαφορετικές υποσχέσεις.

Αλλά όπως είπε κάποιος το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης, τώρα ξεκινά γιατί δεν διαλύθηκε ούτε συρρικνώθηκε... απλά καθάρισε.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Σε χωριά του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και του Δήμου Κορινθίων

Σε χωριά του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Δήμου Κορινθίων βρέθηκε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας επισκέφθηκε τους Αγίους Θεοδώρους, την Περαχώρα, τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, την Αλμυρή, την Ξυλοκέριζα και τα Εξαμίλια.

Χθες το βράδυ εξάλλου ο Χρίστος Δήμας επισκέφθηκε το Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας ενώ συναντήθηκε και με την ΟΕΒΕ.




Εμφάνιση Εμφάνιση
(ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑ)                              (ΕΞΑΜΙΛΙΑ)

Εμφάνιση Εμφάνιση
 (ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ  )               (ΠΕΡΑΧΩΡΑ)

Εμφάνιση
(ΟΕΒΕ)

Περί ΝΑΤΟ και άλλων τιτιβισμάτων στη συζήτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους χρήστες του Twitter

Παναγιώτης Μαυροειδής* Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τους χρήστες του Twitter. Μόνο που αυτό το ενδιαφέρον βρίσκεται στα εξαιρετικά αρνητικά μηνύματα που εξέπεμψε. Αρνητικά για το λαϊκό και αριστερό κόσμο και για όσους έχουν επενδύσεις ελπίδες σε μια κυβερνητική αλλαγή μέσω ΣΥΡΙΖΑ, ως δρόμου ανακοπής της κοινωνικής καταστροφής που επέβαλλαν οι κυβερνήσεις […]
pandiera.gr

Και αν φεύγαμε από την ευρωζώνη;

Παναγιώτης Μαυροειδής «Μας οδηγούν (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) σε σύγκρουση με τους εταίρους, σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ» (…) Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Ή θα παραμερίσει την πολιτική αβεβαιότητα και θα πάει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει στο χείλος της χρεοκοπίας (…) Το λένε οι δικοί τους, πως δεν μπορείς να ζητάς τα […]

pandiera.gr