Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στο έργο «Δρόμος Σκούρα – Πυρί»



 Εμφάνιση φωτογραφία (1).JPG
Επίσκεψη στο έργο Σκούρα – Πυρί πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Στρατηγάκο και τεχνικό κλιμάκιο.  
Πρόκειται για τη μεγάλη παράκαμψη της Σπάρτης, η οποία σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρου – Σπάρτης και τη νέα είσοδο της Σπάρτης με την επέκταση της οδού Λυκούργου προς ανατολικά που δημοπρατήθηκε προ ολίγων ημερών, θα συντελέσει στη γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών προς τη Νότια Λακωνία και ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης από τον κυκλοφοριακό φόρτο.
Εμφάνιση φωτογραφία.JPGΟ κ. Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών και δήλωσε ότι : «Η ολοκλήρωση του δρόμου  Σκούρα - Πυρί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εκτελείται στη περιοχή της Λακωνίας, το οποίο καταφέραμε να επανεντάξουμε στο ΕΣΠΑ. Σήμερα τηρούμε τη δέσμευση μας απέναντι στους Λάκωνες πολίτες στους οποίους και θα αποδοθεί προς χρήση, συνεχίζοντας την κατασκευή του έργου με γοργούς ρυθμούς».