Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Με ένα διάγγελμα προάγγελο της καταστροφής έκλεισε ο Πρωθυπουργός το φιάσκο του σημερινού Συμβουλίου Αρχηγών μερικών πολιτικών κομμάτων της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν ο κύριος στόχος του κ. Τσίπρα με απειλητικές αναφορές, όχι άδικα. Αν αυτή καταφέρει επιτέλους και εκλέξει έναν Αρχηγό, μη  πελάτη του κ.Τσίπρα, θα αναδειχθεί άμεσα ως απειλή για τον κ.Τσίπρα και ως ο πιθανός κορμός για τη λύση στην ανεύθυνη Κυβέρνηση παρωδίας της χρονιάς, του αιώνα.

Επικίνδυνη ακόμα και ως αναφορά η προοπτική της δεινής διεθνούς θέσης της Ελλάδας λόγω των χειρισμών της Κυβέρνησης στο προσφυγικό θέμα. Ένα κρίσιμο και εγκληματικά με κακό χειρισμό θέμα, επιδιώκεται να γίνει σανίδα σωτηρίας από την πλευρά του κ.Τσίπρα. Προφανώς έχει έρθει η ώρα της πληρωμής των χρονοτριβών της Κυβέρνησης και ο κ.Τσίπρας ψάχνει κάποιον για να πληρώσει το λογαριασμό. Ελπίζουμε όχι ο ελληνικός λαός και πάλι. Αφού είναι τόσο πρωτοφανής η ροή κ.Τσίπρα γιατί δεν εμπλέκονται όλες τις δυνάμεις. Γιατί ο στρατός των Σκοπίων εμπλέκεται και ο ελληνικός παρατηρεί. Τι φοβάστε και αναζητάτε στον τούρκικο στρατό τη λύση;

Για το ασφαλιστικό, τι να σχολιάσουμε. Τα είπε όλα ο κ.Λέβέντης σε μία πρωτόγνωρη δήλωση ειλικρίνειας για τον πολιτικό κόσμο απέναντι στον ελληνικό λαό. Έχετε υπογράψει το πετσοκόψιμο κατά 40% των συντάξεων γήρατος κ.Τσίπρα και τρέμετε το πολιτικό κόστος της αποτυχημένης στρατηγικής σας. Με απέπλπιδες προσπάθειες για διαπραγματεύσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για αυτά που έχουμε υπογράψει ως Ελλάδα υπό την Πρωθυπουργία σας μόνο ζημιά και ανυποληψία μπορείτε να προσφέρετε στον τόπο. Αναζητάτε απλά πολιτικά θύματα για να επωμιστούν την χρονιά της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Ο κ.Τσίπρας με τη γνωστή και βαρετή πια τακτική του πραγματοποίησε το Συμβούλιο για να νικήσει χάνοντας και πάλι. Αν όλοι συμφωνούσαν σε ένα κοινό ανακοινωθέν θα υπήρχε το άλλοθι για νέους εκβιασμούς προς τους Ευρωπαίους και νέα εθνική καταστροφή. Τώρα που δεν συμφώνησαν μαζί σας κ. Τσίπρα είναι οι υπονομευτές αρχηγοί των άλλων κομμάτων που θα είναι οι υπέυθυνοι για τα νέα βάρη στο δύσμοιρο και ανήμπορο λαό.

Ξεπερασμένα επικοινωνιακά παιχνίδια εξουσίας  με αναφορές σε PSI και λίστες καταθετών από Γερμανία ως εργαλείο εκβιασμού προσώπων και καταστάσεων μόνο ως απονενοημένο διάβημα μπορούν να θεωρηθούν. Τι έγινε με τη λίστα Lagarde κ.Τσίπρα. Ξεχάσατε και εσείς να την ανοίξετε. Τι έγινε με τις αναβολές στις δίκες. Ξεχάσετε και εσείς τον έλεγχο της δικαιοσύνης; Πόσους έχετε διορίσει στο Δημόσιο με την κομματική ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ;  

Η εμμονή στον αναλογικότερο εκλογικό νόμο δύο μήνες μετά από τις εκλογές αποδεικνύει ότι ο κ.Τσίπρας βλέπει το πολιτικό του τέλος και προσπαθεί να εξασφαλίσει την πολιτική αστάθεια ακόμα και μετά τις επόμενες εκλογές.

Κρίμα σε μια Ευρώπη που αλλάζει και προσπαθεί να προοδεύσει ο ελληνικός λαός να παραμένει στη πλευρά των ηττημένων, εκεί που κάθεται ο κ.Τσίπρας και αναμένει άσκοπα να δύσει ο ήλιος στην Ανατολή.

Ας ευχηθούμε η αποχώρηση Τσίπρα να μη συνοδευτεί από μία εσκεμμένη εθνική τραγωδία...

thedayaftergr.blogspot.gr