Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη: Η σημερινή κατάσταση που βιώνουμε αποτελεί βασικό συστατικό της πολύπλευρης κρίσης θεσμών που βιώνει η κοινωνία.

Κατερίνα Γκέκη ΦαρμάκηΗ πρώην Βουλευτής Κορινθίας  του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη σε δηλώσεις της για την σημερινή κατάσταση και τα φαινόμενα διαφθοράς , αναφέρει τα εξής:
"Ο κ. Φλαμπουράρης και η μη δήλωση των μετοχών της τεχνικής του εταιρείας , ο υπουργός που ξέχασε επί τρία χρόνια να δηλώσει το 1,000,000 ε, ο Κατρούγκαλος με τα συμφωνητικά απολυμένων, ο Μάρδας με τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, η μητέρας της κ. Κωνσταντοπούλου με το επίδομα ανήλικων τέκνων, ο κ. Πολάκης και τα διπλά ταμεία, η κ. Βαλαβάνη και η ανάληψη χρημάτων από τους συγγενείς της πριν από τα capital controls, η εκτεταμένη φοροδιαφυγή από τον κ. Μητρόπουλο, ο Βαρουφάκης και η ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας χωρίς να φέρει σήμα του ΕΟΤ, ο κ. Κορωνάκης που κρυβόταν για να μην υπηρετήσει στον στρατό, η κατοχή offshore από τον κ. Χαϊκάλη χωρίς να το έχει δηλώσει κ. α. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι τα φαινόμενα διαφθοράς δεν έχουν ιδεολογική ή πολιτική βάση, αλλά δυστυχώς συναντώνται σε όλους τους χώρους και έχουν βαθιές ρίζες. 
Η σημερινή κατάσταση που βιώνουμε δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, αλλά αποτελεί βασικό συστατικό της πολύπλευρης κρίσης θεσμών που βιώνει η κοινωνία."