Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας δεν διαπραγματεύθηκε, ροκάνισε χρόνο με παλινωδίεςΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς. Ειδικότερα:

Στις 12:00 θα έχει κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Κ.Ε.Ε.Ε. & ΕΒΕΑ), κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Θεόδωρο Φέσσα, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ), κ. Βασίλειο Κορκίδη, με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), κ. Γεώργιο Καββαθά και με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), κ. Ανδρέα Ανδρεάδη.

Στις 13:15 θα έχει κοινή συνάντηση με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), κα Χριστίνα Σακελλαρίδη, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), κ. Αναστάσιο Τζήκα και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), κ. Στράτο Παραδιά.

Στις 13:45 θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Οικονομικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου.