Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μπακογιάννη: O Μεϊμαράκης μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων της ΝΔ

Μπακογιάννη: O Μεϊμαράκης μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων της ΝΔO Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της παράταξης και μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεών της – ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρα Μπακογιάννη, στην ομιλία της στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σχετικά με την πορεία της χώρας και των διαπραγματεύσεων, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «ο δρόμος μπροστά μας είναι ο πιο δύσκολος της ζωής μας», ενώ αναφέρθηκε στα άρθρα 2 και 7 της συνθήκης της Λισαβόνας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου «να βρεθούμε και με αναστολή δικαιωμάτων, όπως του δικαιώματος ψήφου, εάν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα».

Η βουλευτής, σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα 51 δις και «πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει», επισημαίνοντας ότι «η παράταξη πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη».

Τέλος, για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, η κ. Μπακογιάννη συμφώνησε ότι πρέπει να διεξαχθεί θεσμικά και όχι άτυπα, και εξέφρασε την συμφωνία της με την άποψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.