Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της καταστροφής της Ελλάδας του 2015, εμφανίστηκε αμετανόητος στο σημερινό διάγγελμά του στον ελληνικό λαό και με συνειδητή ή ασυνείδητη απουσία αντίληψης της πραγματικότητας.
Δηλώνει παρόν και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής ανεξαρτήτως αποτελέσματος για να διαπραγματευτεί ξανά και με την ίδια τακτική προφανώς με αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τα σημερινά δεινά του λαού. Τους εκβιαστές του ΝΑΙ αγνοώντας ότι το ΝΑΙ λένε πλέον όλοι οι θεσμικοί και επιχειρηματικοί φορείς της κοινωνίας.
Ο κ.Τσίπρας διαγγέλλει στον ελληνικό λαό ότι οι δυσκολίες είναι αυτής της εβδομάδας, αποκρύβοντας ή αγνοώντας ότι στη μαρτυρική Κύπρο όπου απεδέχθη άμεσα την προσαρμογή της στο ευρωπαϊκό κεκτημένο τα capital controls κράτησαν επί δύο χρόνια.
Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε τους λαούς της Ευρώπης και τις εκλεγμένες Κυβερνήσεις που τους εκπροσωπούν ότι φέρονται αντιδημοκρατικά. Πώς είναι δυνατό όλοι οι λαοί της ευρωζώνης να έχουν καταστεί δικτατορικοί είναι πράγματι ανεξήγητο.
Ο κ.Τσίπρας εγγυήθηκε προσωπικά ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι εγγυημένες παρόλο δυστυχώς που όλοι οι οίκοι αξιολόγησης έχουν κατατάξει τις τράπεζες στην παρούσα φάση στην κατηγορία της επιλεκτικής χρεοκοπίας.
Ο κ.Τσίπρας αρνείται να καταθέσει τα όπλα του ανεξαρτήτως της καταστροφής που επιφέρει ό ίδιος ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Είτε δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα είτε επιδιώκει τη διάλυση της χώρας.
600 εκατομμύρια περικοπές στην εθνική άμυνα της χώρας και μειώσεις του προσωπικού της είναι η πρόταση Τσίπρα, που σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας θα αποτελέσουν τον αφοπλισμό της Ελλάδας. Είτε δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα είτε επιδιώκει το διαμελισμό της χώρας.
Ο κ.Τσίπρας δυστυχώς ήρθε για να φέρει την καταστροφή της Ελλάδας και δεν θα φύγει πριν την δει ο ίδιος στην πραγματικότητά του. Αδιαφορεί για την πολιτική επιβίωσής του. Κανείς δεν μπορεί να τον απομακρύνει παρά την αθέτηση της εκλογικής εντολής που έλαβε την 25η Ιανουαρίου 2015 από τον ελληνικό λαό
Δεν έσκισε το Μνημόνιο σε μία ημέρα. Έσκισε την Ελλάδα με μία απόφαση. Τη διχαστική διενέργεια ενός παράνομου σύμφωνα με την Ευρώπη και νόμιμου σύμφωνα με τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας δημοψηφίσματος.
Η Ελλάδα θα πονέσει και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ γιατί αρνείται να δει την πραγματικότητα όπως τη βλέπουν όλοι οι λαοί της Ευρώπης. Γιατί πρέπει να αλλάξει. 
Την ιστορία σε ένα πόλεμο τη γράφουν οι νικητές και δεν υπήρξε ποτέ νικητής χωρίς πολεμοφόδια. Όλοι οι ηττημένοι είχαν πάντα το ίδιο τέλος.
Κακός μήνας δυστυχώς ο Ιούλιος του 2015, ίσως όμως και Σωτήριος...
thedayaftergr.blogspot.gr