Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης «Τα προβλήματα των πολιτών απαιτούν θεσμικές συνεργασίες και όχι κομματικές συναντήσεις»



Την έκπληξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Τσιρώνη, σε ότι αφορά τη δήλωσή του για τα σκουπίδια της Τρίπολης, και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννη Πανούση, για την επίσκεψή του στην Τρίπολη.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού «ότι εδώ και ένα μήνα έχει δώσει λύση, την οποία ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν μπορούν να εφαρμόσουν» τόνισε ότι «ουδέποτε συναντήθηκε μαζί μου, ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου».
Σε ότι αφορά την επίσκεψη στην Τρίπολη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του προσομοιάζει με αυτή του προκατόχου του κ. Κικίλια, ο οποίος αντί να εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των συνεργασιών με τους θεσμικούς φορείς, αρκέστηκε σε επισκέψεις σε φίλα προσκείμενους κομματικά δημάρχους και κομματικές οργανώσεις. Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο κ. Πανούσης, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο  να μη συναντηθεί με την Περιφερειακή αρχή, τη στιγμή μάλιστα που τα έργα υποδομής των υπηρεσιών του χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και όχι μόνο».