Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη Βενιζέλου: Ο Γιώργος ήθελε να προτείνει εμένα για πρωθυπουργό!

Αποκάλυψη Βενιζέλου: Ο Γιώργος ήθελε να προτείνει εμένα για πρωθυπουργό!Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να προτείνει εκείνον για πρωθυπουργό πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον Παπαδήμο.
«Μεταξύ Πετσάλνικου και Παπαδήμου ο κ. Παπανδρέου μου είχε τηλεφωνήσει και μου είχε πει ότι θα προτείνει εμένα για Πρωθυπουργό κι αυτό το λέω για πρώτη φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πώς είναι δυνατόν, διερωτήθηκε, να προτείνεις έναν για Πρωθυπουργό που σε έχει ανατρέψει;», διερωτήθηκε.
«Ο ίδιος μου ζήτησε να παραμείνω αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι προχώρησε στην ίδρυση κόμματος για ένα και μόνο «καπρίτσιο».
Ανέφερε δε ότι ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να επιζητεί πρώτος την δικαίωσή του, μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ προτείνει, μετά τις εκλογές, να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση, καθώς ο ίδιος δεν βλέπει αυτοδυναμία και δεν πρέπει να γίνουν δεύτερες εκλογές.
«Δε θέλουμε να είμαστε μπαστακωμένοι σε μία κυβέρνηση, δεν είμαστε οι γερμανοί φιλελεύθεροι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εθνικοί εταίροι, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ανέφερε επίσης ότι ένα μέρος του εκλογικού σώματος του ΣΥΡΙΖΑ τον ψηφίζει για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, ένα άλλο όμως ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, διότι ξέρει ότι δεν θα εφαρμοστούν αυτά που λέει.
«Δεν υπάρχουν γλυκαντικές ουσίες, για να ενσωματωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωπαϊκή Πολιτική», τόνισε.
Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του φιλανδού πρωθυπουργού που απέρριψε κατηγορηματικά τα περί κουρέματος του ελληνικού χρέους, ο κ. Βενιζέλος είπε πως θα έπρεπε να πάρουμε βραβείο Νόμπελ για τον τρόπο που πετύχαμε να πείσουμε του Φιλανδούς να μας στηρίξουν».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκου Παππά περί μη είσπραξης του ΕΝΦΙΑ του 2015, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το πρώτο ερώτημα της τρόικα θα είναι από πού θα βρούμε τα χρήματα που θα χαθούν.

ysterografa.gr