Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Δείπνο Καραμανλή με 40 στελέχη της ΝΔ στα νότια προάστια!

Kostas-Karamanlis-DETH

Η ονομαστική γιορτή του βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κουτσούμπα, μετατράπηκε σε δείπνο… καραμανλικών. Ο Κώστας, Καραμανλής και συνολικά 40 στελέχη του κόμματος έδωσαν το παρών σε ταβέρνα στα Βλάχικα, στα νότια προάστια.
Μεταξύ άλλων παρόντες στο γεύμα έδωσαν το παρών ο Δάνης Τζαμτζής, ο Κ. Κοντογιώργης, η Ασημίνα Σκόνδρα, ο Ανδρέας Μαρίνος, ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, ο Σ. Αναστασιάδης, ο Κ. Κουτσγιαννακόπουλος, o Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γιώργος Γεωργαντάς, ο Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Παύλος Βογιατζής, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Χρήστος Κέλλας, o Γ. Βλαχος, o Κ. Μαρκοπουλος, ο Δημήτρης Σαμπατζιώτης, ο Γιάννης Ανδριανός, η Λένα Μακρή, ο Γιώργος Καλαντζής, η Ασπασία Μανδρέκα, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Θόδωρος Σολδάτος, ο πρώην προέδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας , αλλά και ο Λευτέρης Ζαγορίτης. ,
Στο δείπνο υπήρξε πολύ καλή διάθεση, αλλά φυσικά και ενδιαφέροντα… πηγαδάκια.
Ασφαλώς, όλα τα στελέχη και οι βουλευτές ήταν πολύ χαρούμενοι που συνέφαγαν με τον πρώην Πρωθυπουργό και όλοι συνομίλησαν μαζί του και ζήτησαν ένα σχόλιό του για τις πολιτικές εξελίξεις.
Οι κουβέντες με τον Κώστα Καραμανλή πάντα έχουν μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον, ωστόσο, το συγκεκριμένο δείπνο πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέραμε, για την ονομαστική εορτή του Ανδρέα Κουτσούμπα και δεν έκρυβε κάποιο… μυστικό.

ysterografa.gr