Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έπεσε απ'την κορυφή ο Ατρόμητος - “Μοιρασιά” με Παναιτωλικό

Έπεσε απ'την κορυφή ο Ατρόμητος - “Μοιρασιά” με Παναιτωλικό
 Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να χάνουν από μια μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Έτσι, οι Περιστεριώτες "έπεσαν" από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας μόνη στην κορυφή την Βέροια
Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς καλό ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να πιέζει ψηλά και να μην επιτρέπει στον Ατρόμητο να κάνει παιχνίδι. Από το 10λεπτο όμως και μετά οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοση τους και στο 14' έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, με τον Ράφαε4λ να αποκρούει την κεφαλιά του Φυτανίδη.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, με την ομάδα του Αγρινίου να δείχνει μεγάλη δυσκολία να κυκλοφορήσει την μπάλα και ακολούθως να περιορίζεται στην άμυνα της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη δούμε κάποια άλλη κλασική ευκαιρία από πλευράς κυανόλευκων, αφού οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να... πατά καλύτερα και να έχει δυο πολύ καλές στιγμές με τα σουτ των Άλβες (62') και Μαρτίνες (64') να τα αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσέναμο. Ο Παράσχος πέρασε τον Τάτο στη θέση του Ούμπιδες, προκειμένου να... φρεσκάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα του και να πάρει τη νίκη, παρόλα αυτά το... θέαμα έμεινε σε χαμηλά επίπεδα και από τις δύο ομάδες (υπέπεσαν σε πολλά λάθη).
Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 88' για να πάρει και την τρίτη αγωνιστική τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Ναπολεόνι πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 90+2' ο Κόρμπος δεν μπόρεσε να “παγώσει” τους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές (Κούρος 79'), Δημούτσος (Μπάλλας 60'), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες (Τάτος 68'), Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου. 
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μαλεζάς (Ετζενγκουελέ 46'), Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (Φωτάκης 84'), Θεοδωρίδης, Βιγιαφάνες (Καπέλ 90'), Μαρτίνες, Άλβες.