Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn76zZhX1do8icc4huaaBmE8QDOm77U09iCVfizlhF5_uWp6pIbrd8LPGr1Lnn2KtrFpOd-_n7cRqhkpF2uxuqDAXPOoQgSHNZxtRkIyzgsz56ONm0t8DTHUeq3_XlnuCRU8fGdvnrKNTy/s1140/logo+web.jpg
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας προσπαθεί συνεχώς για την πλήρη και ολοκληρωμένη παρουσία μας δίπλα στον μαθητή και την οικογένεια του, με σημαντικές προσφορές είτε ενημέρωσης είτε υποτροφιών.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας μας, διαθέτουμε και φέτος Δωρεάν Φοίτηση σε μαθητές οικογενειών του Νομού μας που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα για την σχολική περίοδο 2014-2015. Η Δωρεάν φοίτηση παρέχεται για τα μαθήματα που επιθυμεί κάθε μαθητής.
 Δικαιούχοι:
Μαθητές των τριών τάξεων του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου οι οικογένειες των οποίων έχουν χαμηλό εισόδημα
Οι μαθητές θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με τις φροντιστηριακές μονάδες του Συλλόγου μας, στις περιοχές που διαμένουν και να δρομολογήσουν τη διαδικασία ένταξης τους στο πρόγραμμα μαθημάτων.
Ημερομηνίες:
Η διαδικασία ένταξης ξεκινάει με την ανακοίνωση της και οι ενδιαφερόμενοι που προσέρχονται θα εντάσσονται στα τμήματα των φροντιστηρίων
Για τον Σύλλογο
Τάκης Λουζιώτης                                                                    Κώστας Καστρινός
Πρόεδρος                                                                                Γραμματέας