Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2014»

6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2014»

Η 6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2014» ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού της από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Οκτωβρίου για να υποδεχθεί εκθέτες & επισκέπτες - επιχειρηματίες και ιδιώτες που αναζητούν καινούργια προϊόντα ή επιδιώκουν αξιόπιστες συνεργασίες.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, το Επιμελητήριο Κορινθίας, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του για την παροχή μιας υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες και βελτιώνοντας τις υποδομές του.
Η Πανελλήνια έκθεση αποτελεί για μας γιορτή. Μια συνάντηση της μεταποίησης του εμπορίου και των υπηρεσιών με τον πολιτισμό και τη ψυχαγωγία. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου είμαστε σίγουροι πως και σε αυτή τη διοργάνωση θα κερδίσουμε το στοίχημα, είμαστε σίγουροι για την συμπαράσταση των επιχειρηματιών & καταναλωτών στο μεγαλύτερο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κορινθία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Φέτος, η έκθεση μεταφέρεται στο χώρο της επιχείρησης «MandrakosCo» πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ στο 15ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, Βέλο Κορινθίας
H έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Δήμο Βέλου – Βόχας.
Χορηγοί: MandrakosCo, ETEM, ΛΑΡΣΙΝΟΣ, CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI, ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ)
Το ωράριο λειτουργίας της “Κορινθίας 2014” έχει ως εξής:
Τετάρτη 1 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 3 Οκτωβρίου από τις 17:30 έως τις 22:00, Σάββατο 4 & Κυριακή 5 από τις 10:00 έως τις 22:00.
Είσοδος Δωρεάν.
Έχει προβλεφθεί μετακίνηση με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον σταθμό του προαστιακού και το κέντρο της Κορίνθου.
Περισσότερες πληροφορίες για την 6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2014» μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 27410 24464 και στην ιστοσελίδα: www.korinthianexhibition.gr