Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Επί προσωπικού...

Tου Ανδρέα Ζάρρου

Έλεγα να μη μιλήσω άλλο αυτή την εβδομάδα, επειδή όμως ακούγονται πολλά και με πιέζουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι να πάρω θέση, θα διευκρινίσω κάποια προσωπικά ζητήματα. Τα υπόλοιπα από βδομάδα!

- Μην ακούτε τις φήμες που κυκλοφορούν. Δεν παραιτούμαι! Δεν θέλω, γιατί νιώθω πολύ δυνατός πια! Και να ήθελα βέβαια, δεν μ' αφήνουν οι "Συμπολίτες". Θα είμαι στο ΔΣ και την επόμενη πενταετία ως επικεφαλής της Συμπολιτείας και θα δουλέψω και σκληρά και με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Θα είμαι παρών για πολλούς λόγους. 
Ένας είναι τα πολλά νέα παιδιά που θα με βοηθήσουν και γενικά η πολύ μεγάλη ομάδα που έχουμε πια. Μεγάλη και ποιοτικά και ποσοτικά. Στην προχθεσινή συνέλευση δεν μας χώραγε το Κέντρο Νεότητας. Θα είμαστε παρόντες και δυναμικοί. Τα τοπικά και υπερτοπικά κατεστημένα και συμφέροντα θα μας έχουν απέναντί τους και θα αγωνιζόμαστε για να υπερασπιστούμε και τον τόπο και όλους τους πολίτες. Και αυτούς που τους πήραν χαμπάρι και αυτούς που δεν τους πήραν. Μόλις με το καλό φτάσουν οι επόμενες εκλογές, η Συμπολιτεία θα αποφασίσει εκ νέου για τον επικεφαλής της.

- Να ξέρετε ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα την ερχόμενη πενταετία, ας μην έχουμε τη διακυβέρνηση του δήμου. Το Σχέδιο Α θα προχωρήσει και στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι και σ' όλα τα χωριά. Θα εκπλαγείτε θετικά...

- Έχω μια πορεία συγκεκριμένη και σταθερή. Χωρίς ζικ ζακ και παλινδρομήσεις. Όσο ζω μαθαίνω και γίνομαι καλύτερος. Αντλώ δύναμη και έμπνευση από τους ανθρώπους. Και από αυτούς που πάμε μαζί από το 2002 και από αυτούς που συναντηθήκαμε στην πορεία και απ' τους καινούριους που ήρθαν πρόσφατα. Και δεν εννοώ μόνο τους εντός ψηφοδελτίου. Εννοώ όλους αυτούς που με στηρίζουν και με πιστεύουν. 

- Μελαχρινός είμαι, αλλά μην μπερδεύεστε. Δεν παραμυθιάζομαι και εννοείται ότι δεν εξαγοράζομαι...

Αυτά τα ολίγα. Την Κυριακή στις κάλπες και από βδομάδα τα ξαναλέμε...

Ανδρέας Ζάρρος του Αποστόλη και της Αργυρώς