Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πάγκαλος: Εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι! Ο Τσίπρας αν βγει θα γίνει... Κιμ Γιονγκ Ουν!

Πάγκαλος: Εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι! Ο Τσίπρας αν βγει θα γίνει... Κιμ Γιονγκ Ουν!
 Στην Ελιά δεν τον κάλεσαν αλλά δεν τους το κρατάει «μανιάτικο», Σαμαρά όπως είχε... απειλήσει, μάλλον δεν του πάει καρφιά. Και τελικά ο Θόδωρος Πάγκαλος αποφάσισε να ψηφίσει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, Το Ποτάμι.
Μέσα από την εκπομπή του στον ΒΗΜΑ FM, ο πρώην υπουργός και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές, η ψήφος του δε θα πάει στη... συνέχεια του ΠΑΣΟΚ (Ελιά) αλλά στο Ποτάμι.

Και αποκάλυψε και το λόγο: ο καθηγητής Γεώργιος Γραμματικάκης. «Είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου» δήλωσε o Θεόδωρος Πάγκαλος.

Παράλληλα χαρακτήρισε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «ενδιαφέρουσα εναλλακτική που προσφέρει διέξοδο ψήφου για κεντροαριστερούς ψηφοφόρους».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ως κορυφαία επιτυχία την έξοδο της χώρας στις αγορές, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει κουρευτείτε σαν εμένα!».

newsit.gr