Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συριζαίοι και Ποταμίτες, στη μάχη της λάσπης για ΓΑΠ και Ελιά


venizelos-papandreou
Οι παπαγάλοι της λάσπης διασύρουν πως η φιλική συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της φίλης του Μαριλένας Κοππά, εγείρει πολιτικό προβληματισμό για το σχήμα της Ελιάς, καθώς στην ίδια εκδήλωση θα βρίσκεται και ο Φώτης Κουβέλης. Μία απλή συνεύρεση πολιτικών ανδρών ανάγεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα της επικαιρότητας.

Οι έμμισθοι λασπολόγοι, που έχουν μάθει να ζουν ως παράσιτα στην κοινωνία και που εποφθαλμιούν την κάθε κίνηση για να την ερμηνεύσουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, ζουν άλλο ένα διαστροφικό οργασμό, δίνοντας πολιτικό μήνυμα σε μία κοινωνική παρουσία του Παπανδρέου. Νομίζουν πως έτσι θα χτυπήσουν τον ίδιο, τη συνοχή της Ελιάς και κατ’ επέκταση και τη σταθερότητα της κυβέρνησης.

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει κανείς για την Ελιά τον ΓΑΠ ή την κυβέρνηση, αντιλαμβάνεται πως όταν μία απλή εκδήλωση ανάγεται σε πολιτικό γεγονός, και μάλιστα διχαστικό, κάποιοι επιδιώκουν κέρδος. Και δεν είναι άλλοι από τους Συριζαίους και τους Ποταμίτες που χρησιμοποιούν από κοινού τα ΜΜΕ για να «σκυλέψουν» ψήφους και να διασπάσουν το εγχείρημα της Ελιάς. Για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση. Όχι για τη λιτότητα, όχι για την ανεργία, όχι για το μνημόνιο, παρά μόνο για τη συλλογή ψήφων.

Οι λασπολόγοι του μίσους και διχόνοιας, με ανύπαρκτο πολιτικό λόγο που σήμερα ζουν και βασιλεύουν σε ΠΟΤΑΜΙ και ΣΥΡΙΖΑ, αποκηρύσσουν τα χρόνια της ευημερίας τους επί ΠΑΣΟΚ και τώρα λιθοβολούν ότι τους άνδρωσε, ότι τους προίκισε. Σήμερα λιθοβολούν, όχι γιατί διαφωνούν πολιτικά με την Ελιά ή το ΠΑΣΟΚ αλλά από ιδιοτέλεια και μόνο.

Και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται.

Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου
για το www.news4all.gr