Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Καρατζαφέρης: "Γενόσημο" της διαπλοκής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Giorgos-Karatzaferis
Ευθεία επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σημείωσε με νόημα ότι ο ίδιος είναι αποκλεισμένος από τα συστημικά ΜΜΕ, και την ίδια στιγμή έφερε ως αντι-παράδειγμα την προνομιακή μεταχείριση του Σταύρου Θεοδωράκη, και παλαιότερα της “Ελιάς”.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλεσε “υπάλληλο” και “γενόσημο” της διαπλοκής τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ πρόσθεσε ότι κανένας πολιτικός αρχηγός ή στέλεχος πρώτης γραμμής δεν αποτολμά να μιλήσει κατά της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτικής που αναπτύσσει η Ουάσινγκτον σε όλο τον κόσμο.
“Όποιος βλέπει Πρετεντέρη, κάνει κακό στον εαυτό του. Ακρωτηριάζεται πνευματικά”, σχολίασε με νόημα, αναφερόμενος στον γνωστό δημοσιογράφο και τον ρόλο των συστημικών ΜΜΕ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε απαξιωτικά και στην περίπτωση του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι αποχώρησαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και εντάχθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον πρώτο: “Του Βορίδη του έδωσαν και τηλεοπτική εκπομπή. Κάθε Δευτέρα βράδυ. Νομίζω με… καλεσμένο τον Γιάννη Πρετεντέρη”.

ysterografa.gr