Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τα σχέδια Αδαμόπουλου για τη μάχη του β' γύρου στον ΔΣΑ

Giannis-Adamopoulos
Η ευρεία ήττα του Γιάννη Αδαμόπουλου από τον Βασίλη Αλεξανδρή στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ήταν απρόσμενη και ηχηρή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Μεσσήνιος δικηγόρος σκοπεύει να το βάλει κάτω. Όπως άλλωστε απέδειξε και στις προηγούμενες εκλογές, όταν ξεκίνησε ως το απόλυτο αουτσάιντερ, για να φτάσει τελικά στον δεύτερο γύρο και να επικρατήσει οριακά του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Βερβεσού, ο Γιάννης Αδαμόπουλος έχει συνηθίσει να δίνει δύσκολες μάχες.
Από χθες, ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του, και επιχειρεί να χαράξει μια στρατηγική ανατροπής ενόψει του δεύτερου γύρου, σε πείσμα των εκτιμήσεων ότι η διψήφια διαφορά που τον χωρίζει από τον Βασίλη Αλεξανδρή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.
Ο ίδιος, με τη σχετική δήλωση που έκανε, έστειλε το μήνυμα της μάχης ως το τέλος:
“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 2600 συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου έδωσαν εντολή συνέχισης του έργου.
Δίνουμε μια διαρκή θεσμική μάχη χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις γιατί «τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα».
Τις επόμενες μέρες συνεχίζουμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια, ακόμη κι αν αυτό μας στοίχισε.
Θα κάνουμε την αναγκαία αυτοκριτική μας, αλλά θα αντιπαρατεθούμε και προγραμματικά.
Πρόγραμμα δεν είναι η πλήρης άρνηση και η απλή επαγγελία της αλλαγής, είναι η πρόταση και η εφαρμογή λύσεων μέσα σε μια ορισμένη δυσμενή πραγματικότητα”, σημείωσε με νόημα ο Γιάννης Αδαμόπουλος.

ysterografa.gr