Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/9229134nepyr7dx9.jpg 
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του Γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων, συγκέντρωσαν το ποσό των 298 ευρώ από την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού BAZAAR, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο του σχολείου.
Το προαναφερόμενο ποσό, τα 5μελή Συμβούλια των τμημάτων και ο Σύλλογος Διδασκόντων, αποφάσισαν να διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.
Αντιπροσωπεία  του 15μελούς Συμβουλίου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014,  μετέβη, με την υπεύθυνη κα. Μοτάκη Σταματίνα (ΠΕ13), τις εκπαιδευτικούς κα. Κώρου Δήμητρα (ΠΕ01) και κα. Μιχαήλ Αργυρώ (ΠΕ05), σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης και προμηθεύτηκε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.  Η συγκέντρωση και η διανομή του υλικού έγινε στο χώρο του σχολείου, συγκεκριμένα στα γραφεία του διδακτικού προσωπικού.
Θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια του σχολείου κα. Μαρία Πρωτοπαπά , που στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων συμπαραστάτη και αρωγό και σ αυτή την προσπάθεια και κυρίως στους μαθητές, στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, που απέδειξαν έμπρακτα, για μια ακόμη φορά,  το μεγαλείο της προσφοράς στο συνάνθρωπο!