Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πέρα από κάθε προσδοκία η επιτυχία του Αποκριάτικου χορού του Συλλόγου Μεσινού



Τολμήσαμε και πετύχαμε!!!!



Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του φετινού αποκριάτικου χορού. Πολλοί Μεσινιώτες  αλλά και φίλοι του Συλλόγου  έσπευσαν και απόλαυσαν ένα γνήσιο Φενεάτικο γλέντι, στο οποίο κυριάρχησε για ακόμα μία φορά ο σεβασμός στην παράδοση του χωριού και του τόπου.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Λαλιώτης, που στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση των Μεσινιωτών και των φίλων τους στην πρόσκληση του Συλλόγου και τόνισε τη σημασία που η ανταπόκριση αυτή έχει για το Σύλλογο, αφού αποτελεί και την έμπρακτη συμπαράσταση στις προσπάθειές του, σε μια εποχή που και αυτή, ακόμα, η επιβίωση των Συλλόγων έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολη. Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά και στο έργο του Συλλόγου, επισημαίνοντας πως αυτό προβάλει το χωριό και τις παραδόσεις του ενώ έχει καταστήσει και τον Σύλλογο ως έναν από τους πιο δραστήριους του νομού. Τόνισε, επίσης, ότι σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει και η ανάγκη για την εξασφάλιση της ενότητας των Μεσινιωτών, την οποία ο Σύλλογος προσπαθεί να υπερασπίζεται, επιδιώκοντας για το σκοπό αυτό τη συνεργασία με κάθε άλλο φορέα του χωριού, στα πλαίσια, πάντα, του αλληλοσεβασμού και της αλληλοκατανόησης.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο αντιδήμαρχος Φενεού κ. Σπύρος Κουτρέτσης και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Σικυωνίων κ. Χάρης Βυτινιώτης.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα  τα μέλη του συλλόγου, οι φίλοι του συλλόγου  αντάμωσαν, γλέντησαν και απέδειξαν ότι οι σύλλογοι είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της πατρίδας  μας.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ             ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γ. ΔΟΥΒΙΚΑ