Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Οι οδηγίες του Μίτσελ για τον Αστέρα


Οι οδηγίες του Μίτσελ για τον Αστέρα  Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με την προπόνηση της Τετάρτης την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μίτσελ μίλησε στους «ερυθρόλευκους» για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα και έχει καλή φυσική κατάσταση. Πιέζει ψηλά κι εμείς οφείλουμε ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ματς», τόνισε ο Μίτσελ.
Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θα δοκιμάσει πράγματα στον αγώνα πρωταθλήματος έχοντας βέβαια στην άκρη του μυαλού του και το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.
Συνέχισαν θεραπεία οι Μήτρογλου και Μανιάτης
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στην άσκηση συμμετείχαν, αμέσως μετά και οι τερματοφύλακες και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό.
Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Μανιάτης και Μήτρογλου, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Λεάντρο Σαλίνο, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η προπόνηση της Πέμπτης (5/12) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.