Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μίτσελ: Περίμενα να υποφέρουμε, αλλά όχι τόσο…

michel
Φανερά ανακουφισμένος από την αγχωτική νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Champions League, ο Μίτσελ τόνισε πως άξιζαν οι ερυθρόλευκοι να περάσουν, αλλά επισήμανε παράλληλα πως δεν περίμενε να υποφέρουν τόσο πολύ από τους Βέλγους, που τελείωσαν το ματς με 8 παίκτες.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για πορεία μας στα έξι ματς του Champions League. Μας άξιζε η πρόκριση. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή την επιτυχία. Ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Μίτσελ στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.
Για το αγχώδες παιχνίδι: «Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί η Άντερλεχτ είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Περίμενα να υποφέρουμε αλλά όχι τόσο».
Για το που θα αφιερώσει την πρόκριση: «Φυσικά και θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους παίκτες μου. Όχι γιατί είμαι μετριόφρων, αλλά γιατί αν δείτε πως πανηγυρίζουν έξαλλα στα αποδυτήρια, θα καταλάβετε πως το ήθελαν πολύ. Αφιερώνω το δικό μου μερίδιο της επιτυχίας σε αυτούς».
Για το επόμενο παιχνίδι στη φάση των «16»: Μας μένους τρεις μήνες μέχρι το επόμενο ματς στη διοργάνωση. Μέχρι τότε η ομάδα θα δυναμώσει, θα βελτιωθεί και θα είναι καλύτερος από ότι είναι σήμερα. Κερδίσαμε απόψε ένα βραβείο, που το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό».