Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία και Αρκαδία – 40 συλλήψεις

lakonia
Η προσαγωγή 78 ατόμων και η σύλληψη 40 ήταν το αποτέλεσμα των αστυνομικών ελέγχων σε 332 άτομα και 287 οχήματα στην Αρκαδία και τη Λακωνία, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Ειδικότερα, στην Αρκαδία ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 198.736,72 ευρώ, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους και ένας για παράνομη βία.
Αντίστοιχα στη Λακωνία ένας συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 109.190,02 ευρώ, τρεις για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, τρεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και είκοσι επτά αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής σε σπίτια στη Σπάρτη και σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια σε βάρος ενός Ρουμάνου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 91 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και τέσσερις παραβάσεις για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.