Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ! Τι δείχνει η τελευταία σφυγομέτρηση….

 

Η πληροφορία είναι έγκυρη και ήρθε πριν λίγο στα parapolitika.gr. Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνει το 3% και μένει εκτός Βουλής η πανίσχυρη, μέχρι τρία χρόνια, κομματική παράταξη που κυβέρνησε την Ελλάδα για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Το ποσοστό που δίνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 2,5%, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του BriefingNews που προέρχονται μέσα από πηγή της Χαριλάου Τρικούπη.
Η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο μηχανισμό στήριξης με την επιβολή των φρικτών μνημονίων και τα μέτρα-φωτιά που έκαναν τους Ελληνες τους φτωχότερους στην Ευρώπη, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλουν την ταφόπλακα στο παντοδύναμα ΠΑΣΟΚ.
Την δημοσκόπηση την γνωρίζει τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το Μαξίμου, που βλέπει ότι πρέπει να στραφεί και σε άλλες συμμαχίες, αφού στις επόμενες εκόγές ο τωρινός εταίρος μπορεί να μην υπάρχει.
ΑΞΙΖΕΙ: Η συγκεκριμένη είδηση πυροδοτεί πάντως εξελίξεις τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της ΝΔ και κρατήστε το αυτό...

Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στα γραφεία του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.