Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις ο Κάρολος Παπούλιας

papoulias
Έφτασε στις 7.30μ.μ. στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου.
Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών. Αύριο στις 11 το πρωί ο κ. Παπούλιας θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στη 1.30 το μεσημέρι θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή και αντιφώνηση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την κυβέρνηση στο γεύμα θα εκπροσωπήσει ο κ,. Βενιζέλος. Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, ο κ. Παπούλιας θα εγκαινιάσει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης Εκθεση κειμηλίων του ΥΜΑ-Θ με τίτλο «Το ΄40 έτσι πολεμήσαμε».
Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί και ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οποία την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής στην οδό Τσιμισκή. Αύριο στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση.

ysterografa.gr